Zodii care își găsesc fericirea în dragoste în luna septembrie 2018

29.AUGUST.2018
Zodii care își găsesc fericirea în dragoste în luna septembrie 2018

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Ivona Mara Zodiacool

Zodii pe care le lovește dragostea la începutul toamnei lui 2018. Cine sunt fericiții și răsfățații zodiacului. Previziuni pentru viața sentimentală și

relațională a unor zodii favorizate de Cupidon în luna septembrie 2018. Nuntă, vacanțe. Zodii care se îndrăgostesc, zodii care se căsătoresc în luna septembrie, previziuni pentru viața de cuplu a zodiilor:

Rac

După o perioadă mai greu încercată pe partea sentimentală, după 6 septembrie se pare că starea afectivă se ameliorează.

Vine vremea să vă ocupați mai mult de îmbunătățirea atmosferei din cuplu, poate că v-ar fi de ajutor să vă arătați dispuși să acceptați și opiniile partenerului iubit. Acesta s-ar putea să vă propună oficializarea relației, acolo unde este cazul.

Pasiunea și cuvintele de dragoste vor face deliciul serilor liniștite de toamnă, inimile se vor uni pe aripa iubirii.

Balanță

Vești excelente se anunță pentru voi, după o perioadă lungă de așteptare se pare că a venit momentul propice să vă mutați la casa voastră, unde veți începe o nouă etapă pe partea sentimentală.

Evenimentele fericite din această lună vă vor arăta cât de mult ați evoluat în ceea ce privește implicarea în sfera sentimentală.

Partenerul de viață va fi pe deplin satisfăcut de romantismul și de afectivitatea desfășurată, aspecte pe care nu veți întârzia să i le puneți la picioare. Șanse mari de a primi cadouri de valoare.

Capricorn

În această lună veți deveni păsările Phoenix ale zodiacului, veți simți că renașteți, că zburați pe aripile iubirii. Tot ceea ce vă propuneți se va îndeplini, aici va interveni și spiritul vostru de organizare, dar de data aceasta ar fi bine să-l puneți în slujba amorului.

Se anunță seri romantice la lumina lumânărilor, veți constata că vă veți manifesta mult mai ușor afectivitatea și senzualitatea, ceea ce îi va surpinde în mod plăcut pe cei dragi.

Pentru cei singuri se vor deschide drumuri presărate cu petale de trandafir, pentru a-și găsi marea dragoste.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.