Transport gratuit peste 199 lei

Zodiacul grecesc: corespondentul în zodiacul grecesc (2)

Zodiacul grecesc: corespondentul în zodiacul grecesc (2)

Anticii greci au creat propriul zodiac, legând diversele perioade ale anului cu ființe mitologice! Descoperă care dintre acestea te reprezintă. După ce am

aflat care sunt primele 5 zodii grecești din anul calendaristic, a venit momentul să le descoperim pe următoarele 5 – Sirena, Grifonul, Himera, Sfinxul și Minotaurul.

În continuare, vă prezentăm cele mai mari calități și defecte ce le caracterirează.

Sirena (4 iulie – 10 august)

Persoanele născute în această perioadă, sub semnul Sirenei, sunt atrăgătoare ca un magnet pentru cei din jurul lor. Le place să cucerească și să se simte adorate, dar cu greu iubesc la rândul lor și rezistă destul de puțin în relațiile de dragoste.

Grifon (11 august – 15 septembrie)

Persoanelele influențate de mitologicul Grifon sunt posesive și rigide, dar și muncitoare și extrem de ambițioase. Întotdeauna reușesc să realizeze orice obiectiv își stabilesc, indiferent cât de mult trebuie să muncească pentru asta.

Himera (16 septembrie – 22 octombrie)

Firi schimbătoare, cameleonice, nativii Himeră sunt greu de înțeles chiar și pentru cei mai buni prieteni ai lor. Întotdeauna sunt o surpriză pentru cei apropiați. Le place să fie diferiți și să își evidențieze unicitatea.

Sfinx (23 octombrie – 30 noiembrie)

Acești nativi sunt destul de materialiști și au tendința să uite că adevărata comoară sălășluiește în propriul suflet. Dacă învață să fie puțin mai empatici, pot găsi fericirea adevărată.

Minotaur (1 decembrie – 7 ianuarie)

Acestea sunt persoanele care sunt mereu înconjurate de prieteni, pe care știu mereu că se pot baza, dar nu întotdeauna întorc favorul. Adoră să fie în centrul atenției și să primească multe complimente, așa că fac tot posibilul să fie cei mai buni în toate.

Ce părere ai, te reprezintă aceste caracteristici?

Viziteaza magazinul online