Transport gratuit peste 120 lei
Aplica

3 tipuri de bărbați care nu se pot implica imediat într-o relaţie serioasă, pe termen lung

3 tipuri de bărbați care nu se pot implica imediat într-o relaţie serioasă, pe termen lung

O relație serioasă e dorința oricărei femei .. cu ce bărbați nu există șansa unei relatii de lunga durată. Cei mai mulţi oameni îşi doresc relaţii pe

termen lung, dar sunt şi cei care pur şi simplu nu se pot implica, chiar dacă sunt îndrăgostiţi. Dacă sunteţi împreună cu o astfel de persoană, nu vă lăsaţi descurajaţi, deoarece lucrurile se pot schimba! Pentru început e nevoie să îi înţelegeţi, să descoperiţi împreună motivele fricii sale de angajament şi să le rezolvaţi.

Sunt trei semne zodiacale care sunt „programate” astrologic pentru lipsa de implicare într-o relaţie serioasă, pe termen lung.

Centrat pe sine, nativului Berbec îi este destul de greu să se angajeze în cuplu, deoarece are dificultăți în a vedea prin perspectiva partenerului şi se poate simţi frustrat de compromisuri. Asta nu înseamnă ca Berbecii nu pot fi parteneri maturi, responsabili, grijulii dacă îşi doresc să aibă relaţii serioase. Adesea, este doar nevoie să conştientizeze relaţia şi să nu-şi privească partenerul ca pe cineva care îl ţine în loc.

Best seller

Nativul Săgetător este liberul rătăcitor din zodiac. Ca atare, nu este dornic să renunţe la libertate în favoarea unei relaţii. Indiferent cât de minunat este partenerul, Săgetătorii vor fi mereu în căutare de ceva străin. Ar fi nevoie să înţeleagă că le pot avea pe amândouă - şi relaţie de durată, şi libertate! Dacă s-ar gândi doar la cât de distractiv poate fi să explorezi teritoriul necunoscut cu partenerul. Ar trebui să înceapă să vadă parteneriatul ca pe o modalitate de a-și extinde opiniile - două capete sunt mai bune decât unul singur.

Iți recomandăm

Semn îndrăgostit la fel de libertate şi independenţă, nativul Vărsător poate avea dificultăţi importante să se stabilească într-o relaţie lungă. Este rebelul zodiacului, iar într-o relație, cel mai probabil, crede că îi sunt tăiate aripile. Uneori, are nevoie de timp singur, ceea ce este inacceptabil pentru partener. O schimbare simplă de mentalitate poate face minuni! Ar trebui să înceapă să vadă relaţia ca o cale diferită spre libertate. Cu cineva alături de el, poate fi liber în numeroase moduri! E nevoie doar să descopere puterea pe care o oferă o relaţie.

Ce se întamplă în următoarele 12 luni
Viziteaza magazinul online