Transport gratuit peste 170 lei

3 tipuri de bărbați care nu se pot implica imediat într-o relaţie serioasă, pe termen lung

3 tipuri de bărbați care nu se pot implica imediat într-o relaţie serioasă, pe termen lung

O relație serioasă e dorința oricărei femei .. cu ce bărbați nu există șansa unei relatii de lunga durată. Cei mai mulţi oameni îşi doresc relaţii pe

termen lung, dar sunt şi cei care pur şi simplu nu se pot implica, chiar dacă sunt îndrăgostiţi. Dacă sunteţi împreună cu o astfel de persoană, nu vă lăsaţi descurajaţi, deoarece lucrurile se pot schimba! Pentru început e nevoie să îi înţelegeţi, să descoperiţi împreună motivele fricii sale de angajament şi să le rezolvaţi.

Sunt trei semne zodiacale care sunt „programate” astrologic pentru lipsa de implicare într-o relaţie serioasă, pe termen lung.

Centrat pe sine, nativului Berbec îi este destul de greu să se angajeze în cuplu, deoarece are dificultăți în a vedea prin perspectiva partenerului şi se poate simţi frustrat de compromisuri. Asta nu înseamnă ca Berbecii nu pot fi parteneri maturi, responsabili, grijulii dacă îşi doresc să aibă relaţii serioase. Adesea, este doar nevoie să conştientizeze relaţia şi să nu-şi privească partenerul ca pe cineva care îl ţine în loc.

Viziteaza magazinul online