3 tipuri de bărbați care nu se pot implica imediat într-o relaţie serioasă, pe termen lung

07.SEPTEMBRIE.2018
Horoscop. Zodii AUTOR: FOTO: onlystuff.eu
O relație serioasă e dorința oricărei femei .. cu ce bărbați nu există șansa unei relatii de lunga durată. Cei mai mulţi oameni îşi doresc relaţii pe

termen lung, dar sunt şi cei care pur şi simplu nu se pot implica, chiar dacă sunt îndrăgostiţi. Dacă sunteţi împreună cu o astfel de persoană, nu vă lăsaţi descurajaţi, deoarece lucrurile se pot schimba! Pentru început e nevoie să îi înţelegeţi, să descoperiţi împreună motivele fricii sale de angajament şi să le rezolvaţi.

Sunt trei semne zodiacale care sunt „programate” astrologic pentru lipsa de implicare într-o relaţie serioasă, pe termen lung.

Centrat pe sine, nativului Berbec îi este destul de greu să se angajeze în cuplu, deoarece are dificultăți în a vedea prin perspectiva partenerului şi se poate simţi frustrat de compromisuri. Asta nu înseamnă ca Berbecii nu pot fi parteneri maturi, responsabili, grijulii dacă îşi doresc să aibă relaţii serioase. Adesea, este doar nevoie să conştientizeze relaţia şi să nu-şi privească partenerul ca pe cineva care îl ţine în loc.

Loading...

Nativul Săgetător este liberul rătăcitor din zodiac. Ca atare, nu este dornic să renunţe la libertate în favoarea unei relaţii. Indiferent cât de minunat este partenerul, Săgetătorii vor fi mereu în căutare de ceva străin. Ar fi nevoie să înţeleagă că le pot avea pe amândouă - şi relaţie de durată, şi libertate! Dacă s-ar gândi doar la cât de distractiv poate fi să explorezi teritoriul necunoscut cu partenerul. Ar trebui să înceapă să vadă parteneriatul ca pe o modalitate de a-și extinde opiniile - două capete sunt mai bune decât unul singur.

Semn îndrăgostit la fel de libertate şi independenţă, nativul Vărsător poate avea dificultăţi importante să se stabilească într-o relaţie lungă. Este rebelul zodiacului, iar într-o relație, cel mai probabil, crede că îi sunt tăiate aripile. Uneori, are nevoie de timp singur, ceea ce este inacceptabil pentru partener. O schimbare simplă de mentalitate poate face minuni! Ar trebui să înceapă să vadă relaţia ca o cale diferită spre libertate. Cu cineva alături de el, poate fi liber în numeroase moduri! E nevoie doar să descopere puterea pe care o oferă o relaţie.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,4  5
VOTURI
10905
4.40
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop BERBEC BANI. Muncă și carieră pentru Berbec 2019
Horoscop BERBEC BANI în 2019: la nivelul locului de muncă, în 2019 se înregistrează cea mai
Horoscop
Horoscopul este un tablou cu pozițiile astrelor în momentul unui eveniment sau al nașterii unei
Zodia RAC, SANATATE. Vezi care sunt organele sensibile Rac | ZODIACOOL®
Mesele neregulate îți pot provoca tulburări digestive, de aceea în fiecare zi ar trebui să

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.