Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Top 4 defecte ale persoanelor născute în zodia BERBEC

Top 4 defecte ale persoanelor născute în zodia BERBEC

Pasional și puternic, nativul Berbec are și multe defecte, care însă pot fi corectate dacă persoană în cauză își dorește. Numeroşi psihologi sunt de

părere că defectele sunt doar nişte limite pe care le putem depăşi. Singurele condiţii sunt să le cunoaştem, să fim conştienţi de ele şi să vrem să le transformăm în aspecte pozitive ale vieţii noastre. Ele ne pot ajuta să depăşim momente extreme, dar doar dacă avem grijă să nu încălcăm libertatea altei persoane. Astrologii noştri au realizat o listă de astfel de limite pentru fiecare zodie în parte.

Nativul Berbec are tendinţa de a acţiona impulsiv. De multe ori ia decizii fără a fi atent la consecinţele lor, fără a se gândi la impactul pe care îl au asupra lor sau asupra celorlalţi. Asta se poate schimba prin exerciţiu, începând cu alegeri simple şi discutând deschis cu persoana în care au cea mai mare încredere.

Atitudinea autoritară este des întâlnită în rândul Berbecilor, fie că sunt într-o poziţie de conducere, fie că sunt subalterni. Nu este întotdeauna negativă această înclinaţie, pentru că sunt persoane care au nevoie să fie direcţionate. Totul ţine însă de modul în care se exprimă, de cuvintele pe care le aleg.

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate ...
Horoscop saptamanal
Horoscop lunar
Horoscop lunar, previziuni astrologice complete pentru această lună ...
Horoscop lunar
Horoscop 2021
Horoscopul pentru anul 2021, informatii si previziuni complete despre zodii ...
Horoscop 2021

Gelozia este un alt aspect negativ din paleta trăsăturilor Berbecilor. În general, ea se bazează pe o slabă încredere în ei înşişi şi din nevoia de a fi apreciaţi şi iubiţi.

Dacă nu au pe cineva care să le fie alături şi să le amintească ce obiective şi-au propus, au tendinţa de a abandona ce au început. Asta se întâmplă pentru că încep prea multe lucruri în acelaşi timp şi se poate rezolva cu o mai bună organizare a timpului.

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.87
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit