Top 4 defecte ale persoanelor născute în zodia BERBEC

28.MARTIE.2019
Pasional și puternic, nativul Berbec are și multe defecte, care însă pot fi corectate dacă persoană în cauză își dorește. Numeroşi psihologi sunt de

părere că defectele sunt doar nişte limite pe care le putem depăşi. Singurele condiţii sunt să le cunoaştem, să fim conştienţi de ele şi să vrem să le transformăm în aspecte pozitive ale vieţii noastre. Ele ne pot ajuta să depăşim momente extreme, dar doar dacă avem grijă să nu încălcăm libertatea altei persoane. Astrologii noştri au realizat o listă de astfel de limite pentru fiecare zodie în parte.

Nativul Berbec are tendinţa de a acţiona impulsiv. De multe ori ia decizii fără a fi atent la consecinţele lor, fără a se gândi la impactul pe care îl au asupra lor sau asupra celorlalţi. Asta se poate schimba prin exerciţiu, începând cu alegeri simple şi discutând deschis cu persoana în care au cea mai mare încredere.

Loading...

Atitudinea autoritară este des întâlnită în rândul Berbecilor, fie că sunt într-o poziţie de conducere, fie că sunt subalterni. Nu este întotdeauna negativă această înclinaţie, pentru că sunt persoane care au nevoie să fie direcţionate. Totul ţine însă de modul în care se exprimă, de cuvintele pe care le aleg.

Gelozia este un alt aspect negativ din paleta trăsăturilor Berbecilor. În general, ea se bazează pe o slabă încredere în ei înşişi şi din nevoia de a fi apreciaţi şi iubiţi.

Dacă nu au pe cineva care să le fie alături şi să le amintească ce obiective şi-au propus, au tendinţa de a abandona ce au început. Asta se întâmplă pentru că încep prea multe lucruri în acelaşi timp şi se poate rezolva cu o mai bună organizare a timpului.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  3
VOTURI
2402
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

BERBEC dragoste și cum îl cucerești, după horoscop Berbec DRAGOSTE
Tot ce trebuie să știi despre Berbec în dragoste, ce îl atrage pe bărbatul Berbec, femeia
Horoscop BERBEC DRAGOSTE. Iubire, copii, viață personală Berbec 2019
Horoscop Berbec dragoste 2019: prima parte a anului 2019, din punct de vedere sentimental, aduce
Bani, carieră și meserii potrivite pentru zodia BERBEC, după horoscop BANI
Zodia Berbec: bani, evoluție în carieră și ce meserie se potrivește pentru Berbec

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.