Top 3 zodii chinezești care calcă strâmb toamna aceasta

12.SEPTEMBRIE.2018
Top 3 zodii chinezești care calcă strâmb toamna aceasta

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:https://www.lovedignity.com

Nativii din 3 zodii chinezești vor învăța în lunile de toamnă lecția infidelității. Predispoziția spre infidelitate este firească în cazul fiecărui om,

modul în care acționează și alegerile pe care le face însă pot face diferența. Uneori, infidelitatea apare din propria frustrare, în timp ce alteori este rezultatul unor disfuncționalități în cuplu, a unor probleme ce au rămas nerezolvate. Astfel, Universul încearcă să ne ajute să rezolvăm problema cu propria persoană ori ceea ce stagnează în relația de iubire.

Nativii din trei zodii chinezești sunt predispuși în lunile de toamnă să învețe această lecție, a infidelității.

Cocoșul riscă să fie infidel în luna Noiembrie. De la începutul anului trece prin momente de tensiune, prin perioade cu multe urcușuri și coborâșuri, ceea ce îl face să simtă nevoia să vorbescă mereu despre probleme cu partenerul de viață. Din păcate, romantismul ajunge la cote critice și astfel, o persoană nouă ar putea părea că este soluția.

Loading...

Câinele riscă să cadă în brațele ispitei în luna Octombrie. Anul acesta a fost destul de ciudat pentru Câine, nativ în general liniștit, care acum are un exces de energie cu care nu este obișnuit. Are nevoie constantă de atenție din partea jumătății sale, pentru a-și satisface ego-ul. Dacă nu va găsi asta însă, nu va ezita să caute în altă parte.

Tot luna Octombrie este critică și pentru nativii din zodia Mistreț. Pentru ei, astrele indică dezvoltarea unei naturi afective de natură competitivă în acest an. Sunt tentați să vadă iubirea ca pe o luptă ce trebuie câștigată, asta incitându-l foarte mult. De asemenea, tinde să tânjească după atenția persoanelor de gen opus. Ar fi bine ca partenerul de viață să îi satisfacă aceste nevoi.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop Pești sănătate 2020: nativii acestei zodii sunt în general predispuși să rețină
Semnificație ZI DE NAȘTERE în Coloanele Destinului. BaZi Calculator pentru stâlpul

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.