Top 3 zodii chinezești care calcă strâmb toamna aceasta

12.SEPTEMBRIE.2018
Top 3 zodii chinezești care calcă strâmb toamna aceasta

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:https://www.lovedignity.com

Nativii din 3 zodii chinezești vor învăța în lunile de toamnă lecția infidelității. Predispoziția spre infidelitate este firească în cazul fiecărui om,

modul în care acționează și alegerile pe care le face însă pot face diferența. Uneori, infidelitatea apare din propria frustrare, în timp ce alteori este rezultatul unor disfuncționalități în cuplu, a unor probleme ce au rămas nerezolvate. Astfel, Universul încearcă să ne ajute să rezolvăm problema cu propria persoană ori ceea ce stagnează în relația de iubire.

Nativii din trei zodii chinezești sunt predispuși în lunile de toamnă să învețe această lecție, a infidelității.

Cocoșul riscă să fie infidel în luna Noiembrie. De la începutul anului trece prin momente de tensiune, prin perioade cu multe urcușuri și coborâșuri, ceea ce îl face să simtă nevoia să vorbescă mereu despre probleme cu partenerul de viață. Din păcate, romantismul ajunge la cote critice și astfel, o persoană nouă ar putea părea că este soluția.

Câinele riscă să cadă în brațele ispitei în luna Octombrie. Anul acesta a fost destul de ciudat pentru Câine, nativ în general liniștit, care acum are un exces de energie cu care nu este obișnuit. Are nevoie constantă de atenție din partea jumătății sale, pentru a-și satisface ego-ul. Dacă nu va găsi asta însă, nu va ezita să caute în altă parte.

Tot luna Octombrie este critică și pentru nativii din zodia Mistreț. Pentru ei, astrele indică dezvoltarea unei naturi afective de natură competitivă în acest an. Sunt tentați să vadă iubirea ca pe o luptă ce trebuie câștigată, asta incitându-l foarte mult. De asemenea, tinde să tânjească după atenția persoanelor de gen opus. Ar fi bine ca partenerul de viață să îi satisfacă aceste nevoi.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.