Toamna aceasta se anunță succese financiare pentru 3 zodii chinezești

06.SEPTEMBRIE.2018
Toamna aceasta se anunță succese financiare pentru 3 zodii chinezești

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:pxhere.com

Perseverența se împletește cu impulsivitatea și chiar lăcomia, zona banilor, a afacerilor și a carierei fiind guvernată de zodia Tigrului de Lemn din

stâlpul Luna. Anul Câinelui de Pământ este presărat cu numeroase suișuri și coborâșuri financiare pentru majoritatea nativilor și așa va continua și în lunile următoare. stâlpul Luna. Multe afaceri au început lent în prima parte a anului 2018, însă ne putem aștepta ca succesul financiar să vină după lunile August-Septembrie.

În lunile de toamnă, norocul financiar va fi de partea următoarelor zodii chinezești:

Bivol – pe plan financiar totul pare o luptă în acest, dar șansele de reușită sunt foarte mari! Totul vine însă și cu un preț, ce constă într-un consum nervos ridicat. Pe de altă parte, prezența stelei Luna îl salvează de la eșec, sporindu-i creativitatea pentru a găsi noi idei de afaceri și sporindu-i șansele ca visele sale să devină realitate. Sunt posibile mari câștiguri financiare în luna Noiembrie!

Loading...

Tigru – acest nativ are parte de vibrații pozitive în plan financiar pe tot parcursul anului, energie amplificată de prezența combinației HoTu 3-8 în casa zodiei. Acum este momentul să arate că au învățat din experiențele neplăcute de anii trecuți și că pot să își gestioneze eficient veniturile. Este indicat să nu se lase îmbătați de aburii succesului și să nu ajungă să-și însușească o aură de superioritate în relația cu cei din jur, pentru că ar putea să-i coste scump. Mai mult ca oricând anul acesta apare posibilitatea unor câștiguri financiare în luna Noiembrie.

Cal – prin inteligență creativă și carismă, Calul reușește să se facă remarcat la locul de muncă și în afaceri, iar răsplata nu întârzie să apară. Comunicarea este atuul său în această perioadă. Dacă va ști să profite de ocazii, oportunitățile pentru câștiguri financiare importante pe care l-a avut în luna martie se va repeta în Octombrie.

loading...
1729
4.20
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop Berbec sănătate 2020: corpul răspunde provocărilor profesionale
Horoscop 2020 Fecioară sănătate: în 2020, cel puțin la începutul anului, nativii Fecioară au

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.