Toamna aceasta se anunță succese financiare pentru 3 zodii chinezești

06.SEPTEMBRIE.2018
Toamna aceasta se anunță succese financiare pentru 3 zodii chinezești

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea Zodiacool Foto:pxhere.com

Perseverența se împletește cu impulsivitatea și chiar lăcomia, zona banilor, a afacerilor și a carierei fiind guvernată de zodia Tigrului de Lemn din

stâlpul Luna. Anul Câinelui de Pământ este presărat cu numeroase suișuri și coborâșuri financiare pentru majoritatea nativilor și așa va continua și în lunile următoare. stâlpul Luna. Multe afaceri au început lent în prima parte a anului 2018, însă ne putem aștepta ca succesul financiar să vină după lunile August-Septembrie.

În lunile de toamnă, norocul financiar va fi de partea următoarelor zodii chinezești:

Bivol – pe plan financiar totul pare o luptă în acest, dar șansele de reușită sunt foarte mari! Totul vine însă și cu un preț, ce constă într-un consum nervos ridicat. Pe de altă parte, prezența stelei Luna îl salvează de la eșec, sporindu-i creativitatea pentru a găsi noi idei de afaceri și sporindu-i șansele ca visele sale să devină realitate. Sunt posibile mari câștiguri financiare în luna Noiembrie!

Tigru – acest nativ are parte de vibrații pozitive în plan financiar pe tot parcursul anului, energie amplificată de prezența combinației HoTu 3-8 în casa zodiei. Acum este momentul să arate că au învățat din experiențele neplăcute de anii trecuți și că pot să își gestioneze eficient veniturile. Este indicat să nu se lase îmbătați de aburii succesului și să nu ajungă să-și însușească o aură de superioritate în relația cu cei din jur, pentru că ar putea să-i coste scump. Mai mult ca oricând anul acesta apare posibilitatea unor câștiguri financiare în luna Noiembrie.

Cal – prin inteligență creativă și carismă, Calul reușește să se facă remarcat la locul de muncă și în afaceri, iar răsplata nu întârzie să apară. Comunicarea este atuul său în această perioadă. Dacă va ști să profite de ocazii, oportunitățile pentru câștiguri financiare importante pe care l-a avut în luna martie se va repeta în Octombrie.

Continut Sponsorizat
loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.