Spune-mi ce zodie e soacra ta, să-ți spun cum să te înțelegi cu ea (I)

14.IUNIE.2018
Spune-mi ce zodie e soacra ta, să-ți spun cum să te înțelegi cu ea (I)

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Ivona Mara ZODIACOOL

Cum să te comporți cu soacra în funcție de zodie, astfel încât să aveți o relație frumoasă . „Soacră, soacră, poamă acră!” e zicala din popor. Nu

e obligatoriu să fie şi adevărată. Dacă ştii câteva trucuri simple, situaţia se poate schimba la 180 de grade.

Cu cât îţi cunoşti mai bine soacra, cu atât o poţi înţelege mai bine şi astfel poţi găsi mai uşor modalităţi pentru a dărâma barierele de comunicare şi pentru a dezamorsa conflictele. În funcţie de zodie, fiecare dintre noi suntem înclinaţi spre anumite tipologii comportamentale.

Ştiind care sunt tendinţele soacrei, vei putea să reacţionezi cu mai multă diplomaţie.

Vă prezentăm în continuare o serie de 3 episoade despre ce poţi face pentru a aduce echilibrul în familie.

Loading...

Soacra Berbec
Este o femeie puternică şi obişnuită să conducă, aşa că va avea tendinţa de a se implica în familia nou formată. De fiecare dată va aduce argumente puternice – dorinţa de a ajuta, de a împărtăşi din experienţa pe care a acumulat-o.

Îi va plăcea foarte mult să se implice în relaţia cu nepoţii, deşi nu va exagera când vine vorba de a-i alinta. Dacă vă certaţi, va ţine supărarea destul de mult şi va refuza chiar şi comunicarea cu tine. Cere-i sfatul din când în când şi vei vedea că relaţia voastră va fi cu totul alta.

Soacra Taur
Ai o soacră încăpăţânată şi posesivă când vine vorba despre copilul ei. Vrea să ştie tot şi încearcă să facă regulile în familie. Situaţia se va schimba în momentul în care vor apărea copiii, ea implicându-se în creşterea lor şi chiar ajutându-te pe tine la treburile casnice.

Încearcă să înţelegi că e extrem de important pentru ea modul în care este văzut fiul ei în societate şi în aceeaşi măsură cum eşti tu văzută. Nu uita că femeia Taur este extrem de iubitoare față de familie.

Soacra Gemeni
Este destul de distantă sau cel puţin aşa pare, deoarece nu empatizează cu uşurinţă. E posibil totuşi să vorbească destul de mult şi asta să te deranjeze, având tendinţa de a deveni obositoare cu toate informaţiile pe care le oferă.

Se simte foarte bine atunci când o laşi să te ajute. Chiar îţi va fi recunoscătoare dacă o vei ruga să vă facă mâncare şi să aibă grijă uneori de copii.

Soacra Rac
Probabil este cea mai geloasă şi posesivă dintre toate zodiile... Cel mai bine este să discuţi punctual cu ea, fără prea multe detalii. Dacă vrei să îi spui ceva deosebit, încearcă să o faci când e Lună plină, deoarece în acele perioade persoanele Rac sunt mai sensibile decât de obicei şi pot oferi cele mai bune sfaturi.

Ai grijă să nu ajungeţi la ceartă, pentru că femeile Rac sunt răzbunătoare şi foarte inteligente, ceea ce le ajută să îşi construiască strategii de succes. Gândeşte-te că este o persoană fidelă, care ține la siguranța familiei şi de aici gelozia dusă la extrem.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni pentru anul 2019 pentru nativii din zodia Cocoș la capitolul dragoste și relații: Pe
O persoană conservatoare și destul de încăpățânată, deoarece are încredere în sine

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.