Transport gratuit peste 199 lei

Seducție și astrologie: Ei sunt Don Juan-ii zodiacului!

Seducție și astrologie: Ei sunt Don Juan-ii zodiacului!

Unele persoane sunt înzestrate nativ cu arta seducției. Descoperă ce masculi sunt cei mai șarmanți din zodiac. Pe primul loc este bărbatul Scorpion, iar multe

femei pot confirma asta! Atracția sa nu ține de frumusețea exterioară (deși, cei mai mulți bărbați Scorpion sunt frumoși), ci de talentul lui de a cuceri. Privirea sa este ca un magnet, iar vorbele ca o vrajă. Este încrezător în el însuși, misterios și știe exact ce efect are asupra femeilor. În plus, abilitățile amoroase ale nativului Scorpion sunt la cote maxime și greu de egalat de orice alt nativ.

Este devotat femeii care poate să aibă același ritm ca el și nu se lasă copleșită de energia lui debordantă.

Următorul în topul seducției este bărbatul Leu, adevărat expert în arta cuceririlor. Nu ar putea fi altfel dacă ne gândim la șarmul lui nativ, carisma și la modul aparte prin care reușește să facă o femeie să se simtă cu totul specială. Este atras de femeile care sunt obișnuite să fie în centrul aenției, asemenea lui, dar și care îl laudă și îi arată cât de multă încredere are în el.

Al treilea loc din topul nostru este ocupat de bărbatul Rac, el fiind extrem de atrăgător datorită romantismului său și a sensibilității pe care nu o ascunde. Este optimist și are simțul umorului de calitate foarte bine dezvoltat. Are capacitatea instinctivă de a le face pe femei să se simtă iubite, apreciate, respectate, înțelese și protejate.

Ce femeie nu este atrasă de asta? Totuși, se atașează repede de femeia de lângă el, dacă dă dovadă de sensibilitate și eleganță.

Cu siguranță și alți nativi din zodiac sunt atrăgători, dar astăzi am vorbit doar de ocupanții primelor trei locuri din top.

Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online