Seducție și astrologie: Ei sunt Don Juan-ii zodiacului!

16.APRILIE.2019
Seducție și astrologie: Ei sunt Don Juan-ii zodiacului!

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Moni Paraschiv ZODIACOOL Foto:pexels.com

Unele persoane sunt înzestrate nativ cu arta seducției. Descoperă ce masculi sunt cei mai șarmanți din zodiac. Pe primul loc este bărbatul Scorpion, iar multe

femei pot confirma asta! Atracția sa nu ține de frumusețea exterioară (deși, cei mai mulți bărbați Scorpion sunt frumoși), ci de talentul lui de a cuceri. Privirea sa este ca un magnet, iar vorbele ca o vrajă. Este încrezător în el însuși, misterios și știe exact ce efect are asupra femeilor. În plus, abilitățile amoroase ale nativului Scorpion sunt la cote maxime și greu de egalat de orice alt nativ.

Este devotat femeii care poate să aibă același ritm ca el și nu se lasă copleșită de energia lui debordantă.

Loading...

Următorul în topul seducției este bărbatul Leu, adevărat expert în arta cuceririlor. Nu ar putea fi altfel dacă ne gândim la șarmul lui nativ, carisma și la modul aparte prin care reușește să facă o femeie să se simtă cu totul specială. Este atras de femeile care sunt obișnuite să fie în centrul aenției, asemenea lui, dar și care îl laudă și îi arată cât de multă încredere are în el.

Al treilea loc din topul nostru este ocupat de bărbatul Rac, el fiind extrem de atrăgător datorită romantismului său și a sensibilității pe care nu o ascunde. Este optimist și are simțul umorului de calitate foarte bine dezvoltat. Are capacitatea instinctivă de a le face pe femei să se simtă iubite, apreciate, respectate, înțelese și protejate.

Ce femeie nu este atrasă de asta? Totuși, se atașează repede de femeia de lângă el, dacă dă dovadă de sensibilitate și eleganță.

Cu siguranță și alți nativi din zodiac sunt atrăgători, dar astăzi am vorbit doar de ocupanții primelor trei locuri din top.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Femeia Pești are un instinct amplificat în momentul în care consumă un vin roșu. Bărbatul
Chibzuința este bună, dar moderată, fiindcă pentru a câștiga trebuie să faceți și
Trece cu rapiditate de la o dispoziție la alta și este o persoană capricioasă. Își

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.