O vară ”de belea” pentru nativii CAPRICORN sub influențele lui Mercur retrograd

O vară ”de belea” pentru nativii CAPRICORN sub influențele lui Mercur retrograd
Divorțuri în relațiile care nu mai merg, o perioadă plină de modificări, dar care se va sfârși cu mult soare. Nativii Capricorn vor avea o vară de care

își vor aduce aminte în următorii 29-30 de ani. Veți merge pe principiul: o belea nu vine niciodată singură, la nivelul tuturor domeniilor de viață veți cunoaște modificări.

Practic veți fi prinși între 26 Iulie-19 August într-un haos, partea bună este că după acestă perioadă agitată viața voastră se va schimba la 180 de grade, o să aveți parte de tot ceea ce v-ați dorit până acum în ultimii 9-12 ani.

De aceea, recomandăm mult calm, diplomație și încercați, dacă se impune să vă cereți drepturile prin lege, să nu utilizați forța sau violența. Mercur Retrograd va fi plasat pe casa a VIII-a, a banilor veniți de la ceilalți, posibil să fiți prinși într-o capcană, cineva să dorească să vă ia banii, prin urmare fiți atenți la investiții.

Pentru voi acest sector astral guvernat de Leu reprezintă și casa divorțurilor, de aceea este cel mai posibil în relațiile care nu mai merg să apară astfel de evenimente. Dacă la mijloc sunt copii, Capricornii pot să fabrice unele informații astfel încât să le revină lor custodia.

Atenție la problemele de sănătate ce vizează sistemul circulator, posibil să vă confruntați cu probleme ale tensiunii, posibil infarct, comoție cerebrală.

Aceste informații sunt la modul general, prin urmare este posibil să nu întâmpinați astfel de probleme, doar să treceți printr-o perioadă atipică, în care nimic nu se leagă, nu aveți chef de nimic, căutați un loc mai bun de muncă.

1554
4.00
SHARE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.