O vară ”de belea” pentru nativii CAPRICORN sub influențele lui Mercur retrograd

17.IULIE.2018
O vară ”de belea” pentru nativii CAPRICORN sub influențele lui Mercur retrograd

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL Foto:i.ytimg.com

Divorțuri în relațiile care nu mai merg, o perioadă plină de modificări, dar care se va sfârși cu mult soare. Nativii Capricorn vor avea o vară de care

își vor aduce aminte în următorii 29-30 de ani. Veți merge pe principiul: o belea nu vine niciodată singură, la nivelul tuturor domeniilor de viață veți cunoaște modificări.

Practic veți fi prinși între 26 Iulie-19 August într-un haos, partea bună este că după acestă perioadă agitată viața voastră se va schimba la 180 de grade, o să aveți parte de tot ceea ce v-ați dorit până acum în ultimii 9-12 ani.

De aceea, recomandăm mult calm, diplomație și încercați, dacă se impune să vă cereți drepturile prin lege, să nu utilizați forța sau violența. Mercur Retrograd va fi plasat pe casa a VIII-a, a banilor veniți de la ceilalți, posibil să fiți prinși într-o capcană, cineva să dorească să vă ia banii, prin urmare fiți atenți la investiții.

Loading...

Pentru voi acest sector astral guvernat de Leu reprezintă și casa divorțurilor, de aceea este cel mai posibil în relațiile care nu mai merg să apară astfel de evenimente. Dacă la mijloc sunt copii, Capricornii pot să fabrice unele informații astfel încât să le revină lor custodia.

Atenție la problemele de sănătate ce vizează sistemul circulator, posibil să vă confruntați cu probleme ale tensiunii, posibil infarct, comoție cerebrală.

Aceste informații sunt la modul general, prin urmare este posibil să nu întâmpinați astfel de probleme, doar să treceți printr-o perioadă atipică, în care nimic nu se leagă, nu aveți chef de nimic, căutați un loc mai bun de muncă.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Steaua zburătoare 4 aduce energia iubirii și a creativității pe care în anul 2020 o
Prima zi a ciclului menstrual are o semnificație care prevestește un eveniment care are loc în
Steaua 7 aduce o energie negativă, care predispune la necazuri. În anul 2020, steaua 7 se se

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.