Transport gratuit peste 120 lei
Aplica

Căsătorie de vis cu unul dintre acești nativi. Top cei mai buni tați ai horoscopului

Căsătorie de vis cu unul dintre acești nativi. Top cei mai buni tați ai horoscopului

Cei mai buni tați în funcție de zodie. Aceștia sunt bărbații care se potrivesc de minune în rolul de tată. Sunt atenți, implicați, responsabili, dar și

jucăuși, descurcăreți și deschiși și sunt cei mai buni tați ai zodiacului. Se descurcă excepțional cu micuții lor și sunt adevărate modele pentru ei! Partenerul tău se numără printre ei? Bărbatul Vărsător este printre cei mai de treabă părinți. Asemenea femeii Vărsător, și bărbatul Vărsător este puțin distant față de copiii săi, dar compensează prin multe alte calități pe care le deține.

De la un tată în această zodie, viitorul adult învață să-și argumenteze logic opiniile datorită inteligenței analitice pe care o moștenește de la el. De altfel, le lasă urmașilor o moștenire genetică excepțională! Încă de mici, copiii bărbaților Vărsător învață să treacă orice informație prin filtrul propriei gândiri.

Best seller

Bărbatul Capricorn este unul dintre cele mai inteligente și responsabile semne zodiacale. Inteligența practică se împletește perfect cu doza mare de creativitate, calități ce vor fi transmise și copiilor. Este destul de strict în educație, dar o face doar pentru binele celor mici, astfel încât aceștia îi vor mulțumi la maturitate.

Bineînțeles, nu lipsesc momentele de tandrețe și răsfăț pentru cei mici. Datorită educației și a echilibrului pe care îl oferă, copiii bărbaților Capricorn vor fi printre premianții clasei, vor fi siguri pe abilitățile lor și vor avea aspirații înalte încă de la vârste fragede.

Iți recomandăm

Bărbatul Leu ocupă primul loc în topul celor mai buni tați din zodiac. Fiind un conducător înnăscut, tatăl Leu își îndrumă copiii cu autoritate și blândețe, în doze egale. Le transmite genetic spontaneitatea, creativitatea, inteligența, intuiția și dorința sa de a reuși întotdeauna.

Cu astfel de calități, copiii vor fi adevărați învingători. Au o curiozitate nativă debordantă, căreia un tată Leu îi face față cu brio. Cu educația primită acasă și moștenirea genetică, acești copii vor simți mereu că orice au de făcut este extrem de simplu și au toate atuurile pentru a ajunge oriunde își propun.

Ce se întamplă în următoarele 12 luni
Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online