Transport gratuit peste 170 lei

Căsătorie de vis cu unul dintre acești nativi. Top cei mai buni tați ai horoscopului

Căsătorie de vis cu unul dintre acești nativi. Top cei mai buni tați ai horoscopului

Cei mai buni tați în funcție de zodie. Aceștia sunt bărbații care se potrivesc de minune în rolul de tată. Sunt atenți, implicați, responsabili, dar și

jucăuși, descurcăreți și deschiși și sunt cei mai buni tați ai zodiacului. Se descurcă excepțional cu micuții lor și sunt adevărate modele pentru ei! Partenerul tău se numără printre ei? Bărbatul Vărsător este printre cei mai de treabă părinți. Asemenea femeii Vărsător, și bărbatul Vărsător este puțin distant față de copiii săi, dar compensează prin multe alte calități pe care le deține.

De la un tată în această zodie, viitorul adult învață să-și argumenteze logic opiniile datorită inteligenței analitice pe care o moștenește de la el. De altfel, le lasă urmașilor o moștenire genetică excepțională! Încă de mici, copiii bărbaților Vărsător învață să treacă orice informație prin filtrul propriei gândiri.

Bărbatul Capricorn este unul dintre cele mai inteligente și responsabile semne zodiacale. Inteligența practică se împletește perfect cu doza mare de creativitate, calități ce vor fi transmise și copiilor. Este destul de strict în educație, dar o face doar pentru binele celor mici, astfel încât aceștia îi vor mulțumi la maturitate.

Viziteaza magazinul online