Aplica

Nativii Varsator nascuti in anul Sobolanului: nonconformistii zodiacului, plini de vise si fantezii

Nativii Varsator nascuti in anul Sobolanului: nonconformistii zodiacului, plini de vise si fantezii

Pot uimi pe oricine, descopera ca nativii Varsator-Sobolan sunt ca pasarile care zboara sus si au o viziune superioara a lucrurilor pe pamant

Combinația Vărsător-Șobolan se referă la cei care sunt născuți în perioada 21 Ianuarie – 22 Februuarie, respectiv cei din zodia Vărsător, dar numai în anii Șobolanului: 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020

Caracteristici pozitive: carismă, toleranță, sociabilitate, interacțiune, independență, îndemânare, influență

Caracteristici negative: cruzime, sete de putere, neascultare, nervozitate, vină

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate ...
Horoscop saptamanal
Horoscop lunar
Horoscop lunar, previziuni astrologice complete pentru această lună ...
Horoscop lunar
Horoscop 2021
Horoscopul pentru anul 2021, informatii si previziuni complete despre zodii ...
Horoscop 2021

Personalitate

Nativii Vărsător-Șobolan au tendința de a fi atât puternici, cât și amabili. Oamenii sunt atrași de ei datorită carismei lor. De regulă vorbesc mult și tind să întrerupă discursul celorlați. Au aspirații mari și se simt ca niște împărați față de ceilalți.

Nativii Vărsător-Șobolan sunt indivizi puternici, datorită personalităților celor două zodii pe care le combină. Se poate începe cu faptul că Vărsătorul-Șobolan este un idealist care se bucură de explorarea noilor posibilități. Poate că își încep călătoria căutând să acumuleze posesiuni materiale. Însă în realitate au un set de valori care îi face să devină total nematerialiști.

Vărsătorul-Șobolan tinde să fie un nonconformist care poate uimi pe oricine. Manifestă o dorință uriașă de libertate, sunt plini de vise și fantezii.

Sentimental

Această combinație de zodii are nevoie de o ancoră sub forma unei persoane dragi. Acest lucru este destul de dificil de păstrat din cauza părții instabile a Vărsătorului, care vrea să fie mereu precum o pasăre liberă.

Compatibilitate zodii

Oricine este atras de Vărsătorul-Șobolan este sfătuit de astrologul ZODIACOOL să nu încerce să-l înșele. Această combinație poate fi o mulțime de lucruri, dar “a fi obișnuit” nu este unul dintre ele.

Vărsătorul - Șobolan este o combinație aflată mereu ”în căutarea unui pod peste apa cu probleme”. Atractivă și magnetică, partea instabilă a combinației Vărsător-Șobolan nu este vizibilă publicului larg. Însă, ar fi bine care cei avizați să țină cont de acest aspect.

Bani

Despre Nativii Vărsător-Șobolan spuneam că sunt preum o pasăre care zboară sus și are o viziune superioară a lucrurilor pe pământ. Dacă această viziune și percepția unică pot fi focalizate pe un scop, atunci nu mai există nicio limită financiară pentru aceștia.

O împământare fermă este esențială pentru Vărsătorul-Șobolan. Vărsătorii trebuie să lucreze la partea de stabilitate emoțională.

Șobolanul este curajosul care nu vede niciun impediment pe partea profesională, deci celor din această combinație le va fi greu să se concentreze pe o singură profesie. În cazul în care se vor dedica unei meserii, în final vor ajunge profesioniști de prestigiu.

Relații cu cei din Horoscop

Pe partea negativă a monedei pentru această combinație se află combinațiile Taur-Cal, Leu-Cal și Scorpion-Cal. De asemenea, alegerile proaste ar putea fi Leu-Iepure și Scorpion-Iepure.

Cele mai bune perechi se pot menține în zona iubirii și a romantismului cu nativii din Gemeni-Bivol, Balanță-Bivol sau Săgetător-Bivol. De asemena, alături de Bivoli, se numără Dragonii și Maimuțele în combinații cu zodiile occidentale Gemeni, Balanță și Săgetător.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
euPlatesc
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!