Nativii CAPRICORN nascuti in anul Mistretului: au o viata de telenovela

Nativii CAPRICORN nascuti in anul Mistretului: au o viata de telenovela

Nativii Capricorn-Mistreț - acei oameni bogați, celebri, talentați, inteligenți și întreprinzători, pe care îi vedem adesea în jurul nostru

Combinația Capricorn-Mistreț se referă la cei care sunt născuți în perioada 22 Decembrie – 20 Ianuarie, respectiv cei din zodia Săgetător, dar numai în anii Mistrețului: Decembrie 1935 – Ianuarie 1936, Decembrie 1947 - Ianuarie 1948, Decembrie 1959 - Ianuarie 1960, Decembrie 1971 – Ianuarie 1972, Decembrie 1983 – Ianuarie 1984, Decembrie 1995 – Ianuarie 1996, Decembrie 2007 – Ianuarie 2008, Decembrie 2019 – Ianuarie 2020

Caracteristici pozitive

onestitate, cultură, generozitate, sinceritate, voluptate, galanterie, înțelepciune, ambiție, scrupulozitate

368
0
SHARE

Caracteristici negative

neîncredere, încăpâțânare, materialism, superioritate, singurătate, mânie, rigiditate, credulitate

Personalitate

Nativii Capricorn-Mistreț manifestă un spirit nobil și sunt în stare să-și dea și cămașa de pe ei pentru binele celor dragi.

De regulă printre acești nativi se întâlnesc des oameni bogați, celebri, talentați, inteligenți și conducători din naștere. Acesți nativi au aspirații mari, știu cum să vadă situațiile dintr-o perspectivă mai largă ca cei din jur.

onestitate, cultură, generozitate, sinceritate, voluptate, galanterie, înțelepciune, ambiție, scrupulozitate

Nativii Capricorn-Mistreț știu cum să aibă grijă de cei pe care îi iubesc. Ei se alătură adesea organizațiilor potrivite și își plătesc datoriile la timp. Au un suflet caritabil și câștigă respectul celor din jur prin faptele lor bazate pe altuism și loialitate.

Sunt cetățeni respectabili în comunitate și ar fi greu să-i critice cineva pentru că, în ciuda ambiției lor, ei respectă regulile și nu fac abuzuri, datorită influenței zodiei Mistreț. Ei sunt întotdeauna la curent cu fiecare secțiune a codului civil.

Sentimental

A fi într-o relație cu nativii din această combinație poate fi uneori destul de provocator. Cu toate acestea, este minunat să ne petrecem timpul împreună cu aceștia.

Ei sunt super-protectori nu doar de partenerii lor de viață, ci și cu copiii lor. Nu le place ca ceilalți să îi influențeze pe cei pe care îi iubesc. Sunt chiar geloși pe prietenii lor care au interese ascunse.

Nativii Capricorn-Mistreț iubesc profund atunci când se îndrăgostesc. De asemenea, au o fire foarte romantică. Sunt generoși cu cei dragi și foarte dedicați. Nimeni nu putea cere un partener mai afectuos ca aceștia.

Totuși există și anumite lucruri mai puțin plăcute care trebuie spuse, așa cum se întâmplă adesea atunci când lucrurile apar atât de perfecte. Poate ca un deznodământ al ambiției lor, nativii Capricorn-Mistreț sunt extrem de posesivi. Sunt prea amabili pentru a-și descrie partenerii ca pe o proprietate, însă așa se comportă cel mai adesea.

Ar mai fi de amintit aici și un “monstru verde”. Dacă partenerul de viață nu le oferă ceea ce-și doresc, atunci când își doresc, pot izbucni de furie. De aici se poate ajunge foarte ușor la scene dramatice, subiecte de telenovelă sau un tabloid.

Bani

Nativii Capricorn-Mistreț sunt activi din fire și, în consecință, atrag succesul pe plan financiar și profesional.

Nativii Capricorn-Mistreț au o inteligență de geniu, au puterea de a vedea și a interpreta lumea dintr-o perspectivă largă, ceea ce le oferă o viziune specială asupra finanțelor. Ceea ce le lipsește este capacitatea de a unifica intelectul cu emoțiile, de aceea uneori iau situațiile în mod prea personal. Ca șefi, această combinație ar fi greu de suportat. Dacă un angajat îi va trăda, va fi iadul de pământ.

Nativii Capricorn-Mistreț observă și învață din tot ceea ce-i înconjoară. Rezultatul este interesant, deoarece rezultă astfel persoane deosebit de creative.

Relații cu cei din Horoscop

Nerecomandate sunt relațiile de dragoste cu nativii Rac-Șarpe, Balanță. De asemenea, Berbecii și Racii-Cal sunt de evitat.

Opțiunile aproape sigure în zona iubirii sunt Taur, Leu, Fecioară, Scorpion sau Iepure-Pești. Există o atracție reciprocă între Capricorn-Mistreț și Taur-Tigru. Selecții bune suplimentare ar fi Leu, Fecioară, Scorpion sau Pești-Capră.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!