Meseria ta e scrisă în stele. Află la ce te pricepi cel mai bine

10.DECEMBRIE.2018
Meseria ta e scrisă în stele. Află la ce te pricepi cel mai bine

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Ivona Mara ZODIACOOL Foto:canstockphoto.com

Simţi că nu ştii ce carieră vrei să urmezi în viaţă? Se spune că atunci când lucrezi în domeniul care îți place, ești fericit și vei atinge reușita.

Ce ne facem însă când nu suntem hotărâți asupra domeniului spre care să ne îndreptăm profesional? Pentru asta, ne ajută astrele. Descoperă care este meseria menită, conform semnului zodiacal în care ne-am născut: Berbec: Lider înnăscut, avid după libertate și acțiune, nativul Berbec are nevoie de un job care să-i permită să ia singur deciziile, să acționeze conform propriei judecăți, să facă o muncă antrenantă, nu repetitivă.

Mai pe scurt, nativul Berbec are nevoie să fie propriul lui șef. Pentru aceasta, i s-ar potrivi meserii: sportiv, ofițer militar, politician, actor, model.

Loading...

Taur
Legat de pământ și extrem de muncitor și talentat, nativul Taur este un conducător nativ, atent la detalii și capabil să rezolve problemele de orice fel, găsind cele mai bune soluții. De aceea ar fi un bun agricultor, broker, sculptor, pictor, agent de asigurări, bancher.

Gemeni
Nativul Gemeni este înzestrat cu ceea ce trebuie pentru a excela profesional, însă pentru aceasta este nevoie de un job unde să nu se plictisească și de multă perseverență, capitol la care stă cam prost. Recomandăm o carieră care implică comunicarea, transmiterea de informații și tratarea subiectelor diverse: agent publicitar, de vânzări, actor, om de știință.

Rac
Toate meseriile care implică spijin, îngrijire și educație, legătura cu oamenii în general, sunt menite nativului Rac. Să vadă oamenii fericiți îl face și pe el un om împlinit, de aceea, meseriile recomandate sunt: asistent social, avocat, asistent medical, profesor, nutriționist.

Leu
Pentru că îi place să fie în centrul atenției, să arate mereu bine și să fie apreciat, cea mai mare împlinire a sa ar fi să să ajungă un lider de succes, căruia să i se recunoască meritele. Profesii recomandate: actor, programator, director, avocat sau, cel mai bine, propriul său șef.

Fecioară
Pentru perfecționismul cu care este înzestrat nativul Fecioară, dar și pentru capacitatea de a memora fiecare detaliu, ar fi recomandat să lucreze în domenii care necesită aceste aptitudini valoroase, cum ar fi editor, detectiv, translator, tehnician, programator, judecător.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop 2019 FECIOARĂ SĂNĂTATE: Probleme pe partea de sănătate vor întâmpina doar nativii
Previziuni pentru anul 2019 pentru nativii din zodia Cocoș la capitolul dragoste și relații: Pe
Horoscop BERBEC SĂNĂTATE 2019: Sănătatea nativilor Berbec în 2019 este pusă sub semnul

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.