Iată cu cine să faci afaceri! - Zodiac Chinezesc Șobolan

Horoscop. Zodii AUTOR: Andreea Inea FOTO: unsplash.com

Dacă ai o afacere și ești în zodia Șobolan, iată cine ar fi bine să îți fie colaboratori pe termen lung

Partenerii de afacei sunt extrem de importanți pentru viitorul succes financiar. Compatibilitatea personalităților în acest domeniu este factorul decisiv. Dacă ai o afacere și ești în zodia Șobolan, iată cine ar fi bine să îți fie colaboratori pe termen lung.

 

Șobolan: șanse de a câștiga foarte mulți bani. Chimbzuința în cazul cuplului de afaceri Șobolan – Șobolan este bună, dar ar trebui să nu se exagereze, deoarece pentru a putea fi câștiguri mărețe, investițiile trebuie să fie proporționale. Atenție la zgârcenie și încăpățânare!

Bivol: rezultatele apar repede și vor fi peste așteptări, datorită chibzuinței nativului Șobolan și a hărniciei nativului Bivol.

Tigru: colaborare avantajoasă și productivă, datorită înțelepciunii Șobolanului combinate cu spiritul competitiv și autoritar care definește nativul din zodia Tigru.

Dragon: afacerile voastre se bucură repede de un succes răsunător, nativii Șobolan și Dragon având capacitatea de a atrage banii și norocul atunci când sunt împreună. Atenție, totuși, la lăcomie și lipsa de discreție!

Cal: posibile câștiguri materiale importante, datorită gândirii constructive a Șobolanului alături de abilitatea celor din zodia Cal de a pune ideile în practică și de a nu se abate de la plan.

Maimuță: victorii garantate de idealurile mărețe, spiritul antreprenorial și ideile creative ale nativilor din Maimuță și din Șobolan. Și pierderile pot fi pe măsură din cauza infatuării și a devierii de la țelul stabilit.

Cocoș: șanse egale de succes și eșec. Șobolanul trebuie să fie persuasiv în explicarea idelor sale, iar nativul Cocoș să treacă la acțiune, cu mult curaj și onestitate.

Câine: șanse de reușită în afaceri cu un nativul din zodia Câine doar dacă ambii renunță la încăpățânare și la tendința de a critica.

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  2
VOTURI
326
5.00
SHARE
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
MAGAZIN ONLINE
ZI DE ZI
MAGAZIN ONLINE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2019. Termeni.