Transport gratuit peste 199 lei

Iată cu cine să faci afaceri! - Zodiac Chinezesc Șobolan

Iată cu cine să faci afaceri! - Zodiac Chinezesc Șobolan

Dacă ai o afacere și ești în zodia Șobolan, iată cine ar fi bine să îți fie colaboratori pe termen lung. Partenerii de afaceri sunt extrem de importanți

pentru viitorul succes financiar. Compatibilitatea personalităților în acest domeniu este factorul decisiv. Șobolan: șanse de a câștiga foarte mulți bani. Chibzuința în cazul cuplului de afaceri Șobolan-Șobolan este bună, dar ar trebui să nu se exagereze, deoarece pentru a putea fi câștiguri mărețe, investițiile trebuie să fie proporționale. Atenție la zgârcenie și încăpățânare.

Bivol: rezultatele apar repede și vor fi peste așteptări, datorită chibzuinței nativului Șobolan și a hărniciei nativului Bivol.

Tigru: colaborare avantajoasă și productivă, datorită înțelepciunii Șobolanului combinată cu spiritul competitiv și autoritar care definește nativul din zodia Tigru.

Dragon: afacerile voastre se bucură repede de un succes răsunător, nativii Șobolan și Dragon având capacitatea de a atrage banii și norocul atunci când sunt împreună. Atenție, totuși, la lăcomie și lipsa de discreție!

Cal: posibile câștiguri materiale importante, datorită gândirii constructive a Șobolanului alături de abilitatea celor din zodia Cal de a pune ideile în practică și de a nu se abate de la plan.

Maimuță: victorii garantate de idealurile mărețe, spiritul antreprenorial și ideile creative ale nativilor din Maimuță și din Șobolan. Și pierderile pot fi pe măsură din cauza infatuării și a devierii de la țelul stabilit.

Cocoș: șanse egale de succes și eșec. Șobolanul trebuie să fie persuasiv în explicarea ideilor sale, iar nativul Cocoș să treacă la acțiune, cu mult curaj și onestitate.

Câine: șanse de reușită în afaceri cu un nativul din zodia Câine doar dacă ambii renunță la încăpățânare și la tendința de a critica.

Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online