Iată cu cine să faci afaceri! - Zodiac Chinezesc Șobolan

06.MARTIE.2019
Iată cu cine să faci afaceri! - Zodiac Chinezesc Șobolan

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Dacă ai o afacere și ești în zodia Șobolan, iată cine ar fi bine să îți fie colaboratori pe termen lung. Partenerii de afaceri sunt extrem de importanți

pentru viitorul succes financiar. Compatibilitatea personalităților în acest domeniu este factorul decisiv. Șobolan: șanse de a câștiga foarte mulți bani. Chibzuința în cazul cuplului de afaceri Șobolan-Șobolan este bună, dar ar trebui să nu se exagereze, deoarece pentru a putea fi câștiguri mărețe, investițiile trebuie să fie proporționale. Atenție la zgârcenie și încăpățânare.

Bivol: rezultatele apar repede și vor fi peste așteptări, datorită chibzuinței nativului Șobolan și a hărniciei nativului Bivol.

Loading...

Tigru: colaborare avantajoasă și productivă, datorită înțelepciunii Șobolanului combinată cu spiritul competitiv și autoritar care definește nativul din zodia Tigru.

Dragon: afacerile voastre se bucură repede de un succes răsunător, nativii Șobolan și Dragon având capacitatea de a atrage banii și norocul atunci când sunt împreună. Atenție, totuși, la lăcomie și lipsa de discreție!

Cal: posibile câștiguri materiale importante, datorită gândirii constructive a Șobolanului alături de abilitatea celor din zodia Cal de a pune ideile în practică și de a nu se abate de la plan.

Maimuță: victorii garantate de idealurile mărețe, spiritul antreprenorial și ideile creative ale nativilor din Maimuță și din Șobolan. Și pierderile pot fi pe măsură din cauza infatuării și a devierii de la țelul stabilit.

Cocoș: șanse egale de succes și eșec. Șobolanul trebuie să fie persuasiv în explicarea ideilor sale, iar nativul Cocoș să treacă la acțiune, cu mult curaj și onestitate.

Câine: șanse de reușită în afaceri cu un nativul din zodia Câine doar dacă ambii renunță la încăpățânare și la tendința de a critica.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop 2020 sănătate: Din punct de vedere al sănătății, nativii Rac sunt în general
Previziuni 2020 pentru zodia Mistreț: ani: 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019. Pentru
Anul 2020 vine cu o atenționare, posibil să trecem prin perioade în care ne vom menține mai

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.