HOROSCOPUL zilei, Horoscop de vineri 12 octombrie 2018

12.OCTOMBRIE.2018
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi vineri 12 octombrie 2018

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL

HOROSCOPUL zilei, 12 octombrie 2018: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 12 octombrie 2018: Voie bună la serviciu... Află ce rezervă

astrele!

Horoscopul zilei, 12 octombrie 2018, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale

HOROSCOP Berbec
Nu prea ești ajutat de Univers pentru a rezolva o problemă ce ține de acte, documente oficiale. În plus, cineva din anturaj este posibil să te caute cu scopul de a-i oferi cu împrumut o sumă de bani și ar fi bine să o refuzi, deoarece s-ar putea că nu vei mai vedea banii înapoi.

HOROSCOP Taur
Astrele îți scot în cale noi oportunități de afaceri, poate să apară o colaborare care să te surprindă, dar înainte de a lua decizia finală cere și sfatul unui specialist în domeniul financiar, pentru a nu greși. Pe plan sentimental nu-ți asuma decizii majore, evită orice fel de risc care ți-ar putea afecta relația.

Loading...

HOROSCOP Gemeni
Vei vedea pe cine te poți baza cu adevărat în ceea ce dorești să realizezi, probabil că ai nevoie de un sprijin financiar, moral din partea celor din jur, însă aceștia vor ezita să ți-l ofere. La urechile tale vor ajunge unele destăinuiri, însă nu este vremea să acționezi, se observă o instabilitate pe plan emoțional, prin urmare ești predispus să iei decizii greșite.

HOROSCOP Rac
Rugăciunea și meditația sunt arme bune pentru procesul de autocunoaștere pe care îl poți iniția astăzi. Nu ar trebui să-ți faci griji, până la urmă banii vor veni. În acest demers probabil că vei fi sprijinit și de rude din punct de vedere al unei investiții pe termen lung.

HOROSCOP Leu
Capacitatea ta de înțelegere a informației se pare că este la cote maxime. Acum ai putea începe să faci ordine în documentele profesionale, dar și în idei, planuri de viitor. Astfel vei vedea care sunt domeniile în care ar trebui să investești într-un nou curs de calificare, pentru a le perfecționa.

HOROSCOP Fecioară
Creativitatea este la cote maxime, dar ai idei nonconformiste, ceea ce poate stârni o repulsie din partea celor din jur. Se poate reîntoarce azi o boală mai veche, factorul declanșator este o discuție cu un superior ce profită de bunătatea ta. Încearcă să nu iei totul personal, pentru a nu-ți periclita sănătatea.

HOROSCOP Balanță
Începi o acțiune, antrenând după tine și pe ceilalți, dar cineva se opune planurilor tale. Se amplifică starea de stres care poate aduce un dezechilibru în relația intimă. Din fericire, această situație este temporară. Este o zi potrivită în care să-ți impresionezi partenerul cu o cină romantică.

HOROSCOP Scorpion
Este o zi favorabilă pe plan profesional și social. Apreciezi valoarea concurenței și realizezi că în acest mod poți progresa mai mult. În sfârșit scapi de invidia față de cei de la muncă, iar schimbările din mintea ta te fac să perseverezi. Prin urmare îți dedici mai mult timp ca să îți faci planuri de viitor și să îți dai seama cât de aproape poți fi de succes.

HOROSCOP Săgetător
Un lucru pe care îl doreai de ceva timp este posibil să se materializeze într-un mod uimitor, ceea ce poate atrage invidii și vorbe pe la spate de la ceilalți. Admirația și iubirea primită de la partenerul drag este dovada clară că acesta are intenții serioase de viitor. Pe de altă parte, frica de necunoscut și programul încărcat pot să producă probleme de sănătate ale gambelor, ale coloanei vertebrale.

HOROSCOP Capricorn
Neliniștea care te cuprinde la gândul unor noi schimbări îți poate crea probleme în dragoste. Această stare negativă pare a fi cauzată de preocuparea excesivă pentru planul financiar. Atenție la stres și speculații, nu te implica în prea multe activități pentru a nu-ți neglija relația de cuplu.

HOROSCOP Vărsător
Tentația de a răspunde unei propuneri de afaceri este mare, dar ar fi indicat să ceri sfatul cuiva apropiat chiar dacă creativitatea este azi la cote maxime. Pe plan sentimental poate chiar te gândești să achiziționezi o casă împreună cu partenerul sau consideri că ar fi vremea să aduci pe lume un copil.

HOROSCOP Pești
Pe plan profesional ți se propune o colaborare avantajoasă, consultă-te cu persoana îndrăgită înainte de a lua o decizie. În a doua parte a zile te poți confrunta cu un blocaj sentimental, te vei simți controlat, se pare că partenerul este prea gelos, impulsiv. Dar dacă există credință, speranță și iubire din partea ambilor parteneri se poate face ceva.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

loading...
6409
3.33
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscopul natal personal se întocmește ținând cont de contextul astral în momentul nașterii,
Spre deosebire de zodiile europene, zodiile chinezești nu corespund unei perioade de o lună, ci
Cât de bine te potrivești cu nativii din fiecare zodie chinezească, personalitatea și

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.