HOROSCOPUL zilei, Horoscop de vineri 12 aprilie 2019

HOROSCOPUL zilei, 12 aprilie 2019, horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști ZODIACOOL: HOROSCOP 12 aprilie 2019: Agendă încărcată

O stare de mulțumire se va instala la finalul zilei în urma semnării unui contract, al începerii unei colaborări. Horoscopul zilei, 12 aprilie 2019, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale. Află ce îți rezervă astrele în funcție de zodie, pe plan amoros - în viața personală, financiar - la nivelul locului de muncă și pe partea de sănătate.

HOROSCOP Berbec
Simți un impuls astral care va scoate în evidență dorința de a te afirma. Nu este de mirare faptul că încerci acum din răsputeri să faci imposibilul posibil, însă nu îți fă prea multe așteptări, s-ar putea ca situațiile să nu decurgă conform planului, de aceea vei fi dezamăgit.

Loading...

HOROSCOP Taur
Azi ai multe de rezolvat, dar nu intra în panică. Dacă nu te vei încăpățâna să lucrezi numai pe cont propriu, vei avea mai multe șanse de reușită, acceptă faptul că ai nevoie și de colegi, poate de angajați. Pe finele zilei ai putea să organizezi o mică petrecere, pentru a le face o surpriză celor din jur, dar și pentru a te simți apreciat.

HOROSCOP Gemeni
Vestea bună vine de la muncă unde se pare că ești apreciat, poate veni în cursul zilei o sumă de bani, la care nici nu te gândeai, dar și instinctul de a cheltui totul dintr-un foc este foarte mare. Acasă lucrurile nu stau la fel de bine. O plimbare în natură împreună cu partenerul ar putea schimba situația.

HOROSCOP Rac
Încearcă în această zi să rezolvi o problemă dificilă de la locul de muncă, din afaceri. Pune la cale un plan de acțiune pe termen scurt și vei constata că vei avea reușite. Sentimental ziua aduce armonie, înțelegere, împărțirea responsabilităților față de cei mici. Sunt șanse să participi la un eveniment, unde te vei relaxa.

HOROSCOP Leu
Azi te vei focaliza pe axa banilor, prin urmare toată ziua îți vei orienta energia pentru a rezolva unele proiecte începute în ultima vreme, cu scopul de a lua bani. Totuși nu exagera cu munca, sănătatea poate să îți atragă atenția, de aceea îți recomandăm să te relaxezi, să încerci să îți planifici responsabilitățile pe care le ai.

HOROSCOP Fecioară
Pe plan profesional este o zi bună pentru a pune în practică un plan mai vechi, pe care l-ai tot amânat. Finele zilei predispune la participarea la un eveniment de familie. Dacă ești singur sau pe cale să te desparți de o persoană, acest interval predispune la întâlniri, distracție, o nouă iubire.

HOROSCOP Balanță
Mândria îți poate afecta astăzi starea de sănătate. În plus, partenerul iubit te poate supăra printr-o mărturisire surprinzătoare. Se recomandă mai multă bunăvoință și înțelepciune dacă ai de luat decizii importante în ceea ce privește viața de cuplu.

HOROSCOP Scorpion
Stresul poate să pună stăpânire pe tine, ca urmare sistemul digestiv poate manifesta unele probleme în această zi. Însă acestea vin să-ți arate de fapt că se înregistrează un blocaj de energie negativă în zona ficatului. Prin urmare încearcă să nu mai fii invidios pe ceilalți, fiecare are viață proprie.

HOROSCOP Săgetător
Pe plan sentimental ai mai multe reproșuri de făcut, ți se pare că cel drag nu te înțelege, încearcă să-i explici ceea ce simți printr-un discurs clar, altfel acesta nu are de unde să știe prin ce frământări treci. Sănătatea poate avea și ea de suferit de pe urma unei ușoare depresii.

HOROSCOP Capricorn
Rezultatele apărute în urma proiectului finalizat la locul de muncă nu îți sunt tocmai favorabile. Încearcă să ceri și sfaturile colegilor înainte de a lua o decizie, vei constata că îți pot fi de folos. Dacă te gândești să părăsești țara poți să primești o veste îmbucurătoare pe email sau din străinătate.

HOROSCOP Vărsător
Capitolul sentimental va fi primul vizat de astre în această zi. Se pare că afișezi în relația de dragoste o atitudine prea onestă, poate cam prea credulă, însă recomandăm să fii mai atent la detalii, pentru a anticipa pe viitor cum vor evolua lucrurile și a nu suferi.

HOROSCOP Pești
Vei căuta azi să-ți impresionezi partenerul de viață cu rezultatele obținute la locul de muncă, însă iubirea va prezenta un posibil coborâș, de aceea ar fi bine să nu negrijezi acest aspect împortant pentru reușita relației. Finele zilei te va surprinde pe gânduri, posibil să alegi să te izolezi de acesta, pentru a-ți pune gândurile în ordine.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
2,33  3
VOTURI
1963
2.33
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Zodiac chinezesc CAL 2019, horoscop chinezesc
Previziuni anul 2019 pentru nativii din zodia Cal: ani: 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002,
Horoscop sexual TAUR. Horoscop erotic Taur: femeia Taur și barbatul Taur
Femeia Taur își dorește să fie cucerită prin gesturi, Bărbatul Taur trăiește poate cel mai
Horoscop 2019: SAGETATOR horoscop SANATATE, vitalitate
Horoscop SĂGETĂTOR SĂNĂTATE: Intrarea lui Uranus în casa a VI-a, a sănătății, și a Nodul

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

PUBLICITATE
loading...
Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscop zilnic și alte mofturi

Informații proaspăt scoase, plus, ca supliment, tot stocul de specialități de folosit zilnic pentru uz personal. Nimic nu este reprodus, totul este constatat sec, neutru și obiectiv.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.