HOROSCOPUL zilei, Horoscop de vineri 08 martie 2019

08.MARTIE.2019
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi vineri 08 martie 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena Zodiacool

HOROSCOPUL zilei, 08 martie 2019: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 08 martie 2019: Defectul multora este încăpățânarea, dar nu

este cazul să fie imitați. Se recomandă mai mult discernământ.... Află ce rezervă astrele! Horoscopul zilei, 08 martie 2019, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale. HOROSCOP Berbec: Chiar dacă plănuiești să pleci într-o călătorie pentru a te mai relaxa, pentru a te detașa de tot, evită extravaganțele financiare, pentru a nu te trezi cu portofelul gol.

Apare și posibilitatea de a remedia unele situații limită fără a cheltui mult, totul este să-ți păstrezi calmul și discernământul.

HOROSCOP Taur
Începutul zilei aduce în discuție obținerea unei sume de bani, acest demers va fi cel mai probabil în colaborare cu un prieten care a fost plecat o perioadă din viața ta. Relațional, nu este momentul să o faci pe-a timidul, încearcă să-ți exprimi sentimentele de dragoste. Chiar dacă o vei face într-un mod stângaci, partenerul de viață te va găsi irezistibil.

HOROSCOP Gemeni
Accentul cade în prima parte a zilei pe stresul cauzat de o așteptare, de o amânare, venită din partea unei persoane care dorește să colaboreze cu tine, însă lipsa banilor face ca rezultatele să se lase așteptate. Pe seară va fi foarte greu să te focusezi pe treburile casnice, deoarece toate gândurile sunt îndreptate spre partea profesională.

HOROSCOP Rac
Te concentrezi pe rezolvarea unor probleme legate de viața ta socială și sentimentală. Simți că ai puterea de a reuși în ceea ce ți-ai propus, însă acest lucru se va rezolva numai cu ajutorul cuiva din anturaj. Finele zilei aduce relaxare, probabil că un membru al familei îți va spune o veste bună.

HOROSCOP Leu
Dorința de a face bani se ciocnește de posibilitățile reduse oferite de locul de muncă actual. Acum ar fi bine să începi să ceri ceea ce este al tău, vei constata că Universul te va asculta. La nivel fizic nu se semnalează probleme medicale majore, însă există un surplus energetic care te va ajuta în refacerea echilibrul interior.

HOROSCOP Fecioară
Ești tentat să îți faci un prieten care are o situație financiară și socială mai bună ca a ta, crezând că acesta te va ajuta să ajungi la un alt nivel. Însă această atitudine poate atrage numeroase consecințe negative, de aceea încearcă să fii sincer cu tine, astfel vei descoperi că ești în formă și că poți să evoluezi datorită meritelor tale.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.