HOROSCOPUL zilei, Horoscop de sâmbătă 29 iunie 2019

29.IUNIE.2019
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi sâmbătă 29 iunie 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL

HOROSCOPUL zilei 29 iunie 2019, horoscop oferit de ZODIACOOL: Oportunități multiple de dezvoltare din punct de vedere profesional și succes neașteptat la negocieri. Află ce îți rezervă astrele

HOROSCOP Berbec
O persoană încearcă să te ademenească prin diverse mijloace, însă iubirea și respectul pe care le ai pentru persoana iubită te determină să nu răspunzi avansului din partea acesteia. La scurt timp se va afla despre atitudinea ta demnă și vei fi admirat în anturaj.

HOROSCOP Taur
Decizia de a-ți dedica mai mult timp pentru a învăța lucruri noi despre cerere și oferă se va dovedi a fi de folos pentru dezvoltarea ta viitoare pe plan financiar. În linii mari, acum se ridică multe oportunități, de aceea trebuie să stai să le verifici dacă sunt bune, multe persoane încearcă să profite acum de munca depusă de tine

Loading...

HOROSCOP Gemeni
Pe partea financiară pot să îți intre în portofel anumite câștiguri, acestea provin cel mai probabil din activități pe cont propriu. Se observă că sfera sentimentală cunoaște altă atenție, acum îți vei face timp pentru a dărui un cadou partenerului. Gestul va fi considerat un act de dragoste și romantism.

HOROSCOP Rac
Un eveniment important îți aduce aminte de sfaturile înțelepte ale părinților, care îți vor fi de folos pentru a nu mai amâna deciziile și discuțiile importante pe plan profesional, financiar. Dacă ai un viciu, sunt șanse mari ca pe influxul astral al zilei, cu ajutorul partenerului de viață, să renunți la el.

HOROSCOP Leu
Acum se pare că a venit momentul adevărului, ar fi bine să hotărăști ce anume vrei de la planul sentimental pentru următoarea perioadă. Dacă ești singur, în căutarea iubirii, se recomandă participarea la un eveniment social unde poți cunoaște pe cineva nou.

HOROSCOP Fecioară
Obstacolele pot apărea în calea ta. Încăpățânarea te va face să nu găsești soluții pentru a le înlătura, ceea ce va aduce eșecul în tot ce ți-ai propus să realizezi azi. Atenție la tendința de control, manipulare, gelozie, deoarece ea poate să genereze blocaje la nivelul aparatului genital.

HOROSCOP Balanță
Astrele vin să aducă apă la moară, mai ales dacă ești singur, întrucât poți întâlni persoane noi la tot pasul. Totuși acum trebuie să fii atent și la condiții, fără minciună, exagerări, reproșuri și falsă modestie. Se întrevede posibilitatea de a fi promovat, susținut, recomandat, dar poate că aceste colaborări vor fi cu străinătatea sau la distanță de casă, ceea ce îți va aduce beneficii și pe partea sentimentală.

HOROSCOP Scorpion
Provocarea zilei vine pentru tine asemenea unui duș rece, ți se cere să te autodepășești. Pe de o parte te stresează faptul că nu ai timp suficient pentru a te relaxa în compania celor dragi, dar totuși ești mulțumit de realizările tale pe plan profesional, acum depinde de tine cu ce sentiment vei încheia ziua.

HOROSCOP Săgetător
Dezamăgirile din partea societății se țin lanț, în spatele acestor provocări stă șansa vieții tale de a te afirma pe cont propriu. Posibile situații neașteptate apar și în relație, drame din partea partenerului, o persoană îndrăgită vine să îți ceară ajutorul. Încearcă să-i fii alături, deoarece are nevoie de tine.

HOROSCOP Capricorn
Dacă ai un proces pe rol la finele acestei zile, posibil că vei auzi un verdict în favoarea ta. Prin urmare ar fi bine să sărbătorești reușita, să mergi astăzi la cumpărături. În plus, există șanse de a achiziționa obiecte care îți sunt cu adevărat necesare. Poate chiar vei dori să faci o surpriză partenerului de viață și vei organiza o petrecere de neuitat.

HOROSCOP Vărsător
Recomandăm să te ocupi azi de afaceri, ai puterea de a-ți păstra calmul și de a nu răspunde la provocări, ceea ce atrage atenția unor binefăcători neașteptați. Nu întâmpini dificultăți de comunicare, ai o zi bună și pentru a rezolva probleme sentimentale sau pentru a stabili noi contacte sociale în interes profesional.

HOROSCOP Pești
Dorința de a acționa va fi mare în această zi, însă este nevoie de mai multă atenție, pentru a nu merge pe drumul greșit. Încearcă să apreciezi mai mult emoțiile și sentimentele proprii decât felul în care ești văzut în public. Lucruri bune ți se pot întâmpla dacă vei ține cont de acest sfat.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

loading...
1274
0
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop saptamana viitoare cu previziunile situațiilor neașteptate. Iată ce schimbări
Horoscop 2019 DRAGOSTE: Acest capitol a fost încercat din plin în ultimii 7-8 ani, de aceea, în
Horoscop Taur bani 2019: Financiar este poate unul dintre cei mai buni ani ai acestor nativi

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.