HOROSCOPUL zilei, Horoscop de miercuri 28 august 2019

28.AUGUST.2019
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi miercuri 28 august 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL

HOROSCOPUL zilei 28 august 2019, horoscop oferit de ZODIACOOL: Lucru eficient în echipă. Atmosfera de la locul de muncă este încărcată cu răbdare și profesionalism, de aceea totul intră pe un trend ascendent. Află ce îți rezervă astrele

HOROSCOP Berbec
Astăzi simți că îți revii dintr-o stare interioară de dezechilibru, posibil să ieși la suprafață cu o altă versiune a ta. Sacrificiile enorme pe care le-ai făcut de dragul muncii, te-au făcut să-ți pierzi partea de confort oferită de partener, însă totul se va remedia, acel gol se va umple în a doua parte a zilei.

HOROSCOP Taur
Superiorii îți apreciează ideile și munca depusă la serviciu. Totuși, datorită stresului, simți nevoia să ieși în oraș cu prietenii, pentru a petrece timp departe de partenerul iubit și a te detașa de responsabilități. Acest demers este de bun augur, va aduce o revigorare a relației.

Loading...

HOROSCOP Gemeni
Dacă dorești să vinzi un bun, zodiacool.ro îți recomandă să te documentezi înainte, se pare că cineva dorește să profite de tine. În schimb, ești ajutat în această zi de cineva din anturaj sau din familie pentru a organiza un cadru romantic pentru partenerul de viață, vei dori ca totul să fie perfect pentru a-ți exprima dragostea, și așa va fi.

HOROSCOP Rac
Astăzi vei avea parte de un prilej favorabil pentru a negocia un contract sau a încheia un parteneriat. Dacă vei aduce argumente în sprijinul unui principiu, vei fi susținut pentru a-ți atinge scopul. Sentimental, dacă ești singur, te vei putea îndrăgosti, la un eveniment sunt șanse să remarci pe cineva.

HOROSCOP Leu
Pe partea emoțională starea de bine va veni dacă vei face o plimbare în natură împreună cu partenerul drag. De asemenea, condusul te poate relaxa, numai că încearcă să-ți temperezi instinctele agresive, sunt șanse mari să fii sancționat în trafic din pricina vitezei și a neatenției.

HOROSCOP Fecioară
Relația cu cineva din anturaj, pe care îl consideri ca pe un frate poate fi tensionată din cauza aflării unui secret, acesta poate a mințit în legătură cu o situație, recomandăm să fii calm, pentru a rezolva coflictul. Din cauza stresului riști să ajungi de urgență la spital, însă tratamentul pare că nu mai este eficient, se dorește o altă abordare, naturistă.

HOROSCOP Balanță
Partenerul de viață se poate arăta nemulțumit de modul în care este tratat sau nu mai este interesat de tine, iar pe acest subiect se va declanșa o întreagă discuție. Însă nu sunt recomandate în această zi confruntările directe, deoarece totul se va întoarce împotriva ta, chiar dacă nu ai nicio vină.

HOROSCOP Scorpion
Îți va fi greu să admiți că unii oameni sunt limitați, că nu își pun unele probleme de conștiință. Concentrarea asupra unei activități creative te va scoate din rutină și te va ajuta să eviți o ceartă cu aceștia. Pe seară, dragostea la prima vedere te poate surprinde, cel mai probabil la un eveniment.

HOROSCOP Săgetător
Șanse mari să fii chemat la un interviu, să ai de efectuat drumuri pe la instituțiile statului pentru a achita unele facturi, cel mai probabil toate aceste demersuri au în substrat o natură financiară. Încearcă să iei o decizie pe partea profesională, poate ar fi bine să te orientezi spre un domeniu care îți poate aduce satisfacții.

HOROSCOP Capricorn
Profită de energia pozitivă a zilei de astăzi. Negocierile, planurile de afaceri, contractele de colaborare au șanse de succes. Ar fi bine să nu mai cauți punctele slabe ci să treci la acțiune. Se vor materializa noile idei, însă important este să îți păstrezi calmul, încrederea în forțele proprii și credința în Dumnezeu.

HOROSCOP Vărsător
Vei avea parte de revelații, de inspirație, vei fi avantajat dacă te numeri printre cei care au început ceva în ultima vreme, acum vei trece la un alt nivel, te vei extinde. Dacă te simți mai neîncrezător în forțele proprii, vei constata că vei fi ajutat de Univers prin oameni ce vor veni să te însoțească în drumul maturizării financiare.

HOROSCOP Pești
Astrele trag în această zi un semnal de alarmă, atenție la sănătate. Pot apărea unele probleme și complicații cauzate de amânarea de pe o zi pe alta de a merge la un consult de specialitate. Acum este un moment potrivit pentru a lua decizia de a adopta un stil de viață sănătos.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

loading...
1629
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Din harta natală a anului Șobolanului, 2020, se vede că în casa căsătoriei și a relațiilor
Cât de bine te potrivești cu nativii din fiecare zodie chinezească, personalitatea și

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.