HOROSCOPUL zilei, Horoscop de miercuri 17 aprilie 2019

17.APRILIE.2019
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi miercuri 17 aprilie 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena Zodiacool

HOROSCOPUL zilei, 17 aprilie 2019, horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști ZODIACOOL: HOROSCOP 17 aprilie 2019: Sinceritate la cote maxime. Sfaturile

celor dragi pot fi luate în seamă, sunt de încredere. Horoscopul zilei, 17 aprilie 2019, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale. Află ce îți rezervă astrele în funcție de zodie, pe plan amoros - în viața personală, financiar - la nivelul locului de muncă și pe partea de sănătate.

HOROSCOP Berbec
Consideri că planurile concepute sunt ușor de îndeplinit, vei avea succes în demersurile tale. Este momentul confruntării cu propria persoană, ce se va conștientiza acum va fi poate cheia pentru următoarea perioadă pe plan afectiv. În relația cu partenerul de viață ai avea mai multe de câștigat dacă ai renunța la tendința de a-l critica la tot pasul.

HOROSCOP Taur
O situație inopinată este posibil să apară, însă vei reuși să o depășești dacă vei fi atent la semnele pe care ți le dă Universul prin intermediul celor din anturaj sau a celor din familie. Evită să aderi la organizații secrete, care pot în timp să declanșeze probleme cu legea.

HOROSCOP Gemeni
O surpriză neplăcută poate să apară din senin, ea vizează legăturile cu persoanele necunoscute din anturaj, presupune ieșirea din zona de confort. Totuși, recomandăm prudență, s-ar putea să te simți destul de singur, posibil că vei sta ca un tigru la pândă, dar nu vei acționa.

HOROSCOP Rac
Vei fi supus în această zi la unele examene fără să îți dai sema, cel mai probabil că la final, după ce vei fi ascultat, ți se va comunica o ofertă pe plan profesioanal. Pe seară, se pare că o perioadă de relaxare în compania rudelor apropiate te-ar putea ajuta să-ți regăsești echilibrul și să te simți mai bine.

HOROSCOP Leu
Este o zi favorabila pentru a rezolva chestiuni delicate legate de relațiile personale și profesionale. Se întrevăd reușite, deoarece azi ai puterea de a te concentra pe ceea ce ai de făcut. Sentimental, detașarea de care dai dovadă față de unele dificultăți ce afectează planul afectiv îți dă posibilitatea de a le privi în mod obiectiv și de a le rezolva într-un mod înțelept.

HOROSCOP Fecioară
Capitolul profesional îți poate aduce unele frustări, însă încearcă să nu mergi pe principiul multă muncă - bani puțini, pentru că nu vei rezista mult în acest joc vicios. Propunerile care vin în această zi vizează începerea unei noi etape în viața ta, cel mai probabil relocarea într-un alt oraș, stat, casă.

HOROSCOP Balanță
Astrele se pare că sunt de partea ta, vei auzi despre o avansare a partenerului de viață, poate vei rezolva unele treburi la școală pentru copii, de ce nu, poate auzi despre venirea unui copil pe lume. Posibil să dorești să pleci în curând într-o călătorie alături de familie, penru a sărbători reușita.

HOROSCOP Scorpion
Deși te simți singur și vulnerabil, vei observa că Universul te iubește și ocrotește, dar te supune unui test dur pe care trebuie să-l treci pentru a-ți demonstra credința. Este posibil să ți se întâmple și un miracol, pe care dacă ești pregătit să-l accepți, surprizele vor fi la tot pasul. Totul este să ai încredere în tine.

HOROSCOP Săgetător
Pe partea sentimentală, vei descoperi că unele secrete pe care le ascundeai de partenerul drag nu au făcut decât să te împiedice să evoluezi. Sfatul unei rude te va ajuta să aduci echilibru în relație. Sănătatea nu ridică semne de întrebare, însă dacă te confrunți cu stări atipice, mergi la medic.

HOROSCOP Capricorn
Spiritualitatea va fi azi în centrul atenției tale, posibil să conștientizezi care sunt punctele tale slabe și să încerci să le elimini, totuși nu fi prea autocritic, ai mai multă răbdare cu tine. Doar în acest fel vei reuși să te adaptezi la noul va de energie pe care ți-l trimite universul pentru a evolua.

HOROSCOP Vărsător
Capacitatea de a te face ascultat și de a-ți convinge colegii să te urmeze nu este la cote maxime. O situație neprevăzută va apărea și nu vei reuși să-i mobilizezi în timp util. Posibil că luarea anumitor decizii va fi dictată și de starea de sănătate defectuoasă a unei rude sau a partenerului de viață.

HOROSCOP Pești
Dacă lucrezi pe cont propriu te poți confrunta cu controale, plângeri nejustificate venite, probabil, din partea unor angajați nemulțumiți sau a concurenței. Stresul de la muncă și programul dezorganizat îți pot afecta sănătatea, pot să apară unele complicații dacă nu încerci să îți administrezi eficient timpul.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.