HOROSCOPUL zilei, Horoscop de miercuri 05 iunie 2019

05.IUNIE.2019
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi miercuri 05 iunie 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL

HOROSCOPUL zilei 05 iunie 2019, horoscop oferit de ZODIACOOL: Cei din anturaj încearcă să profite, să manipuleze, dar banii familiei trebuie să rămână în familie. Află ce îți rezervă astrele

HOROSCOP Berbec
Nu accepți înfrângerile, deoarece ai la îndemână o soluție pentru problema apărută și o putere de concentrare demnă de admirat. Dar deși din exterior totul pare simplu la adresa ta, în interiorul tău te confrunți cu unele stări de furie, agitație pe care faci un efort colosal ca să le stăpânești pentru a nu stârni o ceartă.

HOROSCOP Taur
Pe plan profesional poți să primești propuneri, vești de avansare, mărire de salariu. Iar dacă ai optat pentru a începe o activitate pe cont propriu în ultima perioadă, acum te vei de bucura de roade. În a doua parte a zilei acordă mai multă atenție dorințelor persoanelor mai tinere, copiilor.

Loading...

HOROSCOP Gemeni
Intervalul analizat aduce posibilitatea ca gelozia sau unele sentimente contradictorii să se manifeste în prima parte a zilei. Însă contextul zilei de astăzi este favorabil pentru dragoste și romantism, dacă îți dorești o relație stabilă, acum ai putea să lansezi această dorință în Univers, pentru a atrage un partener potrivit.

HOROSCOP Rac
O posibilă confruntare care în trecut a generat certuri și nemulțumiri va fi astăzi soluționată, lucru posibil datorită calmului și tăriei de caracter de care trebuie să dai dovadă în interacțiunea cu cei din jur. Dacă le soliciți sprijinul, vei vedea că starea de indispoziție va trece mult mai ușor.

HOROSCOP Leu
Vei avea o zi plină de bucurii, chiar vei constata cât de multe persoane te apreciază cu adevărat, te vei încărca cu complimente venite de la ceilalți. Ba mai mult, poți intra în posesia unei sume mari de bani. Pe plan sentimental, încearcă să-ți temperezi instinctele, sunt posibile ieșiri necontrolate.

HOROSCOP Fecioară
Este important să nu renunți la dorința de a scăpa de un viciu, de fumat, chiar dacă azi nu găsești nicio modalitate viabilă de a te îndrepta. Alege cât mai rapid o modalitate de a-ți distrage atenția de la tentații. Practicarea unui sport sau începerea unui hobby pot fi soluții bune.

HOROSCOP Balanță
Poate nu ai mai trăit de ceva vreme o experiență pe partea sentimentală, acum ți-ar plăcea să dai intensitate iubirii. Însă cel drag nu îți va răspunde așa cum te aștepți și s-ar putea să te dezamăgească reacția sa. Depistezi că există o problemă de comunicare în relație, însă pe baza surplusului energetic din această zi se poate ajunge la ruptură, nu va fi ușor să reziști tentației de a pune punct.

HOROSCOP Scorpion
O zi favorabilă reușitelor pe plan profesional, șanse mari în negocierile pe teme financiare. Încrederea în puterile proprii este la cote maxime, de aceea nu ezita să acționezi. Din punct de vedere afectiv, această zi aduce noi divergențe, de astă dată gelozia este cea care îți macină sufletul.

HOROSCOP Săgetător
Modificarea astral din această zi predispune la schimbarea locului de muncă, la o îmbunătățire a stilului de viață prin alimentație și sport. Partenerul te poate ajuta să faci alegeri bune, cere-i un sfat, dar și o excursie împreună, undeva în natură, te poate ajuta să ieși la liman, să uiți de problemele cotidiene.

HOROSCOP Capricorn
S-ar putea ca ziua de azi să-ți aducă șanse mari de a rezolva unele dificultăți financiare cu care te confrunți de ceva vreme. Orice demers ce vizează sfera profesională este bine susținut. Finele zilei predispune la bună înțelegere, cel mai probabil că persoana iubită va fi într-o dispoziție mai romantică.

HOROSCOP Vărsător
Eleganța și forța cu care te exprimi îți vor da puterea de a deveni un adevărat lider. Cei din jur vor fi tentați să te urmeze pentru că simt că se pot baza pe deciziile tale. Frumosul și extravaganța își vor da mâna și vor aduce culoare în viața ta pentru a crea ceva interesant, inovator.

HOROSCOP Pești
Nevoia de a acționa, de a-ți face un rost aici pe Pământ va fi acută, însă nu este o zi favorabilă oficializării unei relații, a unei cereri în căsătorie. zodiacool.ro recomandă să ai mai multă răbdare, mai bine aștepți momentul potrivit, decât să fii dezamăgit de răspunsul primit.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

loading...
1513
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Din harta natală a anului Șobolanului, 2020, se vede că în casa căsătoriei și a relațiilor
Previziuni 2019 pentru nativii din zodia Cocoș pe starea de sănătate: Sănătatea nativilor
Șobolanul este un lider prin definiție, are talentul de a face strategii pentru a-și atinge

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.