HOROSCOPUL zilei, Horoscop de marți 19 februarie 2019

19.FEBRUARIE.2019
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi marți 19 februarie 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena Zodiacool

HOROSCOPUL zilei, 19 februarie 2019: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 19 februarie 2019: O zi bună pentru activități de

voluntariat, programe de ajutorare a celor care se află în situații dificile... Află ce rezervă astrele! Horoscopul zilei, 19 februarie 2019, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale. HOROSCOP Berbec: La capitolul profesional ești bine susținut de încurajările venite de la colegi, șefi, colaboratori, se pare că în această zi nu prea vei mai avea timp suficient pentru relaxare.

Chiar dacă ești preocupat de afaceri, nu neglija relaţia sentimentală și manifestă înțelegere față de partener pentru a nu crea tensiuni în cuplu.

HOROSCOP Taur
Fii mai cumpătat în acțiuni și mai răbdător cu ceilalți, încearcă să nu îi mai intimidezi pe cei din anturaj pentru a nu le da bătăi de cap și a nu-i determina să se răzbune. Posibil ca toate manevrele tale să fie de fapt oglinda lipsei de încredere în tine. Este o zi favorabilă schimbărilor, planurilor și relaxării.

HOROSCOP Gemeni
Bine ar fi să amâni deciziile importante pe altă zi, deoarece capacitatea de a analiza situațiile este scăzută din cauza irascibilității. Caută metode de a te relaxa, pentru a scăpa de sâcâielile celor din jur. Sănătatea nu ridică probleme majore, posibil să simți o ameliorare la acest nivel sau poți să te orientezi spre terapii naturiste.

HOROSCOP Rac
Se întrevede apariția unor situații inopinate a căror rezolvare nu suferă amânare. Nu te neliniști, ai energia necesară pentru a găsi soluțiile optime și a ieși “basma curată”. Sentimental, ești într-o dispoziție caldă, afectuoasă. Ar fi bine să te relaxezi împreună cu partenerul de viață fie în natură, fie la o cină specială într-un cadru romantic.

HOROSCOP Leu
Riști să îți provoci probleme de sănătate din cauza nemulțumirii sufletești. Lipsa aprecierilor din partea celor care te vorbesc pe la spate doare mai mult decât te-ai fi așteptat. Poate să-și facă apariția un sentiment de nesiguranță, însă ar fi bine să încerci să îți păstrezi încrederea în propriile cunoștințe. Știi ceea ce poți și asta este cel mai important.

HOROSCOP Fecioară
O zi favorabilă să întâlnești oameni noi, să te alături unor noi cercuri de prieteni pe care îi simpatizezi. Pe plan profofesional, răbdarea ta poate să ajungă la limită dacă în ultima perioadă te-ai confruntat cu abuzuri din partea șefului, poate că vei opta spre a-ți prezenta demisia, pentru a căuta un loc de muncă mai bun.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.