HOROSCOPUL zilei, Horoscop de luni 17 iunie 2019

17.IUNIE.2019
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi luni 17 iunie 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL

HOROSCOPUL zilei 17 iunie 2019, horoscop oferit de ZODIACOOL: Cei dragi tânjesc după ajutor. Impulsul de a oferi protecție atrage o răsplată ce nu va întârzia să apară. Află ce îți rezervă astrele

HOROSCOP Berbec
Luxul și eleganța trec astăzi pe primul plan, însă nu faci chiar o pasiune pentru obiectele de artă. Totuși, ți-ar plăcea să duci o viață din care să nu îți lipsească nimic, să treci la un alt nivel pe plan social. Dacă însă ești o persoană cheltuitoare, se pare că totul se va amplifica, până ce vei învăța să chibzuiești banii.

HOROSCOP Taur
În sectorul carierei totul pare să meargă bine, azi ai lipici la public, beneficiezi de multă recomandare, recunoașterea meritelor într-un spațiu dominat de oameni dintr-o anumită clasă a societății. Însă dacă dorești să vinzi un bun, zodiacool.ro recomandă să te documentezi înainte, deoarece se pare că cineva din anturaj încearcă să profite de tine.

Loading...

HOROSCOP Gemeni
La capitolul profesional apare posibilitatea de a te asocia cu persoane noi în vederea obținerii unui contrat, loc de muncă mai bine plătit. Iubirea cunoaște alte dimensiuni, vei simți nevoia de a-ți răsplăti partenerul iubit pentru simplul fapt că te susține în momentele în care lipsa comunicării duce la blocaje ce durează săptămâni.

HOROSCOP Rac
Discuțiile purtate cu calm pe care le ai astăzi vor putea dizolva unele tensiuni mai vechi pe plan sentimental. Prin urmare, vei constata că această schimbare de atitudine va fi pe placul celor dragi. Pe seară posibil că vei manifesta o mai mare atenție față de stilul de viață: alimentație și sport.

HOROSCOP Leu
Pe partea profesională s-ar putea să apară oportunități legate de semnarea unui contract, un nou job, afacere. Sentimental, dacă ești singur, te poți bucura de o întâlnire romantică, iar aceasta să fie favorabilă pentru inițierea unor planuri de viitor, cel mai probabil tot pentru afaceri în parteneriat.

HOROSCOP Fecioară
Încearcă să fii mai maleabil și să nu mai forțezi limitele, pentru a avea succes. Lăcomia poate fi cel mai mare dușman în calea realizărilor pe plan financiar. Problemele în cuplu pot pleca de la bani, partenerul iubit poate să investească mai mult în cămin și să îți reproșeze acest fapt.

HOROSCOP Balanță
Toate par că sunt împotriva ta și este lesne de înțeles că te simți bulversat. În aceste condiții simți nevoia de a vedea un progres măcar pe plan sentimental, deoarece te-ai implicat cu tot sufletul, însă te lovești de indiferența partenerului, totuși nu-ți fă griji, s-ar putea ca doar azi să nu fiți pe aceeași lungime de undă.

HOROSCOP Scorpion
Nu este o zi potrivită pentru activități de rutină, puterea de concentrare este mare, de aceea ți-ai putea folosi energia psihică pentru a pune în practică un nou proiect. Pe de altă parte, zodiacool.ro îți recomandă mai multă atenție la relația cu partenerul de viață, posibil să fii implicat într-o neînțelegere cu acesta.

HOROSCOP Săgetător
Ai tendința să te complaci în situația în care te afli la locul de muncă, una nu tocmai pozitivă. Poți mai mult, încearcă să renunți la comoditate și să acționezi mai repede. Profiți de poziția pe care o ai pentru a-i manipula pe colegii de muncă și a-i determina să facă lucrurile pe placul tău, dar fii mai chibzuit și ține cont și de părerile lor.

HOROSCOP Capricorn
Se pare că te vei confrunta cu unele amânări ce vizează un anumit angajament din partea unor anumite persoane. Nimic nu este întâmplător, recomandăm să te bazezi pe sprijinul unor persoane cu experiență, pentru a evita să faci o investiție păguboasă. Sentimental, devii mai popular și asfel vei descoperi că ceea ce părea complicat în relație se rezolvă într-un mod simplu.

HOROSCOP Vărsător
Îți exprimi sentimentele și ideile cu ușurință, astfel încât cei din anturaj ajung să te cunoască cu adevărat și să te aprecieze la adevărata ta valoare. În această zi simți nevoia ca prietenii apropiați să-ți fie prin preajmă, să te susțină și chiar să te asculte. În schimb, le vei oferi sfaturi și sprijinul de care au nevoie.

HOROSCOP Pești
Interesul nejustificat pentru imaginea publică te determină să uiți de partea emoțională și să o plasezi pe locul doi. Partenerul de viață suferă din cauza lipsei tale de implicare, poate că ar fi bine dacă ai aduce un aport de energie pe planul afectiv, ceea ce te va face să te maturizezi din toate punctele de vedere.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog ZODIACOOL® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

loading...
915
1.00
SHARE
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.