Horoscopul zilei, Horoscop de luni 16 martie 2020

Horoscopul zilei, Horoscop de azi luni 16 martie 2020

Horoscopul zilei 16 martie 2020, horoscop oferit de Zodiacool: Întâmplări ciudate, de neînțeles își fac apariția și tulbură armonia zilei. Unele alegeri din trecut încă au consecințe negative asupra zilei de astăzi. Află ce îți rezervă astrele

Horoscop Berbec
Posibil că azi vei merge alături de cel drag pentru a face unele investigații medicale, sau poate că îl veți însoți pentru a-l încuraja la un examen important. Ajutorul tău va fi de necontestat. Pe de altă parte, dacă te simți de ceva timp singur, se pare că acum ai șanse mari fie să întâlnești pe cineva nou, să te îndrăgostești.

Horoscop Taur
Se conturează astăzi un aspect astral care îți va oferi o perspectivă nebănuite asupra sferei sentimentale. Acest capitol din viața ta presupune un consum mare de energie, răbdare și indulgență. Însă pe seară vei reuși să-ți regăsești pacea sufletească și să-ți reîncarci bateriile cu emoții pozitive.

Horoscop Gemeni
Strategia față de colegi, șefi, subalterni se va schimba astăzi, vei căuta să te îndepărtezi de aceștia pentru a nu le mai oferi atâta intimitate, poate chiar detalii din viața ta privată. Este o mișcare inteligentă, în acest mod te vei feri de energia negativă a invidiei, bârfei.

386
0
SHARE

Horoscop Rac
Te plângi partenerului de toate problemele mărunte care apar la muncă, dar nu te gândești că răbdarea sa are totuși o limită. Încearcă să cultivi încrederea în tine și să nu mai aștepți compătimire de la cei din jur. În acest fel vei reuși să-ți câștigi o bună reputație.

Horoscop Leu
Nu ar trebui să întâmpini probleme în relațiile de la muncă și de acasă, însă lipsa de diplomație ar putea să-ți tulbure apele pe plan emoțional. Încearcă să te controlezi și să te ocupi de partea spirituală a vieții, pentru a găsi o modalitate de eliberare, de vindecare a unor emoții negative prin modificarea gândirii.

Horoscop Fecioară
Ce poate fi mai bun pentru tine astăzi? Astrele vin să-ți aducă dorință de reorientare, câștigurile rapide sunt favorizate, numai că ele nu vor ține mult timp, prin urmare ascultă-ți intuiția în momentul în care inițiezi ceva. Dacă ai bănuiala că partenerul de viață te înșală, pe partea de intuiție vei merge până vei descoperi adevărul, până la urmă vei afla dacă ai sau nu dreptate.

Horoscop Balanță
Începutul zilei aduce provocări la locul de muncă, însă vei observa că ești susținut de astre și vei face față unor posibile schimbări de program, chiar mai mult, vei termina totul în timp scurt. Pe partea emoțională stările interioare pot pune stăpânire pe tine, sunt șanse mari de a supradimensiona unele situații, iar de aici până la irascibilitate, depresie nu este mult.

Horoscop Scorpion
Se pare că stresul din ultima perioadă are și efecte secundare, cu repercusiuni în special pe plan afectiv. Lipsa dragostei îți produce un disconfort psihic. Șanse să-ți clarifici acele sentimente contradictorii care nu-ți dau pace în ultima vreme. De aceea programează o cină romantică, pentru ca totul să se schimbe în bine.

Horoscop Gemeni
Strategia față de colegi, șefi, subalterni se va schimba astăzi, vei căuta să te îndepărtezi de aceștia pentru a nu le mai oferi atâta intimitate, poate chiar detalii din viața ta privată. Este o mișcare inteligentă, în acest mod te vei feri de energia negativă a invidiei, bârfei.

Horoscop Capricorn
Persoana pe care vrei să o faci responsabilă de veniturile tale nu este tocmai cea mai potrivită. Riscul de a eșua și de a-ți aduce o pierdere semnificativă de bani este mare. Prin urmare nu acționa la impuls, fii mai atent, nu uita că ai muncit mult pentru ceea ce ai.

Horoscop Vărsător
S-ar putea ca azi să ai parte de o experiență inedită care te va pune pe gânduri, vei vedea unde este problema la tine, ce ai de retușat, ce poți oferi într-o eventuală colaborare pe plan profesional. Finele zilei aduce pace în familie, astrele activează dorința de a-ți exprima sentimentele, de a trăi în armonie

Horoscop Pești
Planul de a merge în vizită la cineva drag poate fi năruit din cauza unor situații neprevăzute la locul de muncă. Se recomandă mai multă răbdare și atenție sporită, pentru ca totul să se termine cu bine. Se pot găsi soluții pentru rezolvarea problemelor conjugale, încearcă să fii mai blând cu cei mici.

Vezi Horoscop zilnic aici: Horoscop zilnic

Textul aparține autorului astrolog Zodiacool® și este realizat exclusiv pe baza interpretării astrogramei. Condițiile de reproducere a textelor le găsiți în Termeni, în subsolul paginii zodiacool.ro.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!