HOROSCOPUL zilei, Horoscop de luni 11 martie 2019

11.MARTIE.2019
HOROSCOPUL zilei, Horoscop de azi luni 11 martie 2019

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena Zodiacool

HOROSCOPUL zilei, 11 martie 2019: Horoscop de azi realizat de astrologi profesioniști. HOROSCOP 11 martie 2019: Apar șanse inedite de maturizare prin asumarea mai

multor responsabilități.... Află ce rezervă astrele! Horoscopul zilei, 11 martie 2019, horoscop de azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale. HOROSCOP ZILNIC ZODIA Berbec: Discuțiile cu superiorii se vor purta astăzi la un alt nivel pe scara evoluției în carieră, ei te vor privi cu admirație și poate că îți vor propune o bine-meritată funcție de conducere.

Pe partea afectivă ești bine susținut, sentimentele pure vor ieși la suprafață, sunt încurajate discuțiile sincere cu partenerul drag.

HOROSCOP Taur
Cunoștințele profesionale și experiența acumulată anterior posibil că te vor ajuta să intri acum în posesia unei sume de bani cu care să scapi de unele probleme financiare. Însă există șanse de a te implica într-o discuție delicată. zodiacool.ro îți recomandă prudență în ceea ce afirmi, mai ales dacă interlocutorul este foarte bine pregătit

HOROSCOP Gemeni
Stresul îți afectează relația cu partenerul de viață. Încearcă să faci un bilanț și să vezi încotro se îndreaptă relația voastră de cuplu. Chiar dacă îți este greu să nu te gândești la obligațiile de la muncă, nu uita că pe termen lung fericirea personală este mai importantă decât cea profesională.

HOROSCOP Rac
Se observă că vei primi vestea sosirii unei sume de bani, însă ea nu se ridică la înălțimea așteptărilor, poate de aceea vei dori să identifici de unde vine problema banilor. Diverse încurcături ar putea apărea pe parcursul zilei, s-ar putea să faci niște afirmații cu tentă amorcare vor fi prost înțelese de cei din anturaj.

HOROSCOP Leu
Dorința de introspecție generează stări interioare noi, vei cauta în această zi sensul vieții tale. Însă pe seară, gândurile ți se vor îndrepta spre persoana iubită. Vei dori să îți satisfaci anumite dorințe neîmplinite sau secrete din trecut. Totul va decurge de la sine și ai șanse mari de a-ți împlini visele pasionale.

HOROSCOP Fecioară
Pe fondul unei stări de agitație este posibil să iei o decizie greșită pe plan profesional. Sfatul unui specialist cu experiență în domeniu te va ajuta să treci de perioada de criză. Sănătatea poate să manifeste unele disfuncționalități, sistemul imunitar și cel digestiv sunt afectate.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.