Horoscopul slăbiciunilor: știi ce te poate face neputincios?

26.MARTIE.2019
Horoscopul slăbiciunilor: știi ce te poate face neputincios?

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Oricât de puternică ar fi o persoană, există și momente în viața sa în care se simte neputincioasă. Descoperiți ce vă face să vă simțiți lipsiți de

putere, în funcție de zodie. Activul Berbec se simte neputincios atunci când nu avansează, când este oprit de cineva sau ceva din drumul său spre succes, nu are termen limită, nu are cu cine fi în competiție. Stabilul Taur devine lipsit de putere atunci când se opune schimbării, pune prea mult accent pe partea materială a vieții, sau când nu întrevede oportunități pentru un viitor sigur.

Dualii Gemeni sunt neputincioși atunci când sunt răniți, fac ceva ce nu le place, sunt cinici, uită să aibă grijă de propria persoană.

Loading...

Emoționalul Rac se simte fără putere când este nevoit să fie în gardă mereu, nu reușește să vadă dincolo de propriile probleme și frustrări.

Exuberantul Leu devine neputincios când se lasă condus de mândrie, când cere tratament special din partea celorlalți, dar și când simte că nu este respectat.

Devotatul nativ Fecioară se simte lipsit de putere atunci când nu realizează cât de importante îi sunt realizările, se lasă pradă autocriticii.

Romantica Balanță este neputincioasă când încearcă să fie altfel doar pentru a fi pe placul cuiva, când evită confruntările directe și nu reușește să-și pună în practică ideile.

Senzualul Scorpion devine lipsit de putere când este copleșit de emoțiile și dramele nerezolvate, dar și când devine manipulativ sau invaziv psihic.

Aventurierul Săgetător se simte neputincios când trebuie să muncească prea mult și nu mai are timp de distracție, când trebuie să facă ceva al cărui sens nu îl înțelege.

Conformistul Capricorn se simte fără putere când munca sa este fără rost, când nu este răsplătit pentru efortul depus și când nu este stimulat intelectual.

Inovatorul Vărsător își pierde puterea când se blochează în monotonie și rutină, când nu își pune în valoare ideile și se simte incapabil să creeze ceva nou.

Sensibilii Pești se simt neputincioși când nu își pot exprima liber emoțiile și trăirile, dar și când se implică prea mult în salvarea celorlalți și uită de propria persoană.

A recunoaște momentele de vulnerabilitate este dovadă de putere, așa că primul pas este să fiți conștienți de acestea și să nu le lăsați să vă ghideze viața. 

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop 2019: VĂRSĂTOR SĂNĂTATE: asemenea celorlalte semne de aer, o să vă confruntați cu
Horoscop PEȘTI SĂNĂTATE 2019: din câte se pare, 2019 pe partea de sănătate începe foarte
Iubește cu patimă, știe cum să-și ascundă șiretenia, cu multă eleganță și naturalețe,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.