Horoscopul slăbiciunilor: știi ce te poate face neputincios?

26.MARTIE.2019
Horoscopul slăbiciunilor: știi ce te poate face neputincios?

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea Zodiacool Foto:unsplash.com

Oricât de puternică ar fi o persoană, există și momente în viața sa în care se simte neputincioasă. Descoperiți ce vă face să vă simțiți lipsiți de

putere, în funcție de zodie. Activul Berbec se simte neputincios atunci când nu avansează, când este oprit de cineva sau ceva din drumul său spre succes, nu are termen limită, nu are cu cine fi în competiție. Stabilul Taur devine lipsit de putere atunci când se opune schimbării, pune prea mult accent pe partea materială a vieții, sau când nu întrevede oportunități pentru un viitor sigur.

Dualii Gemeni sunt neputincioși atunci când sunt răniți, fac ceva ce nu le place, sunt cinici, uită să aibă grijă de propria persoană.

Emoționalul Rac se simte fără putere când este nevoit să fie în gardă mereu, nu reușește să vadă dincolo de propriile probleme și frustrări.

Exuberantul Leu devine neputincios când se lasă condus de mândrie, când cere tratament special din partea celorlalți, dar și când simte că nu este respectat.

Devotatul nativ Fecioară se simte lipsit de putere atunci când nu realizează cât de importante îi sunt realizările, se lasă pradă autocriticii.

Romantica Balanță este neputincioasă când încearcă să fie altfel doar pentru a fi pe placul cuiva, când evită confruntările directe și nu reușește să-și pună în practică ideile.

Senzualul Scorpion devine lipsit de putere când este copleșit de emoțiile și dramele nerezolvate, dar și când devine manipulativ sau invaziv psihic.

Aventurierul Săgetător se simte neputincios când trebuie să muncească prea mult și nu mai are timp de distracție, când trebuie să facă ceva al cărui sens nu îl înțelege.

Conformistul Capricorn se simte fără putere când munca sa este fără rost, când nu este răsplătit pentru efortul depus și când nu este stimulat intelectual.

Inovatorul Vărsător își pierde puterea când se blochează în monotonie și rutină, când nu își pune în valoare ideile și se simte incapabil să creeze ceva nou.

Sensibilii Pești se simt neputincioși când nu își pot exprima liber emoțiile și trăirile, dar și când se implică prea mult în salvarea celorlalți și uită de propria persoană.

A recunoaște momentele de vulnerabilitate este dovadă de putere, așa că primul pas este să fiți conștienți de acestea și să nu le lăsați să vă ghideze viața.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.