Transport gratuit peste 199 lei

Horoscopul pasiunii extreme: descoperă plăcerea vinovată a zodiilor de Aer!

Horoscopul pasiunii extreme: descoperă plăcerea vinovată a zodiilor de Aer!

Autocunoașterea este un proces de durată, dar cel mai greu este să ne recunoaștem propriile vicii. Iată ce plăceri ascunse au zodiile de Aer! Gemenii nu au o

sănătate de fier și pot ajunge ușor dependenți de analgezice și anxiolitice. Asta se întâmplă cu precădere după vârsta de 35-40 ani.

Din păcate, odată ce au alunecat pe această pantă, le este greu să scape de ea. Pe de altă parte, o plăcere ascunsă, mult mai interesantă a nativilor Gemeni, este cea legată de jocurile de rol din dormitor, pentru care sunt gata să cheltuiască mari sume de bani. Aceasta este completată de filmele amoroase, din care nativii Gemeni aduc secvențe în propriile partide.

Balanțele se simt cel mai bine la cumpărături, așa că orice card care le intră pe mână nu scapă ușor până nu este gol. Sunt atrase de tot ceea ce înseamnă excentric și ar plăti oricât pentru artă, gadgeturi sau piese de vestimentație ce au semnătura unui designer pe ele.

Unii dintre acești nativi ajung fumători înrăiți, în timp ce alții urăsc țigările cu fiecare celulă. Uneori, li se activează latura voyeuristică și nu se dau înlături de la filmele porno.

Nativul Vărsător are nevoia constantă să evadeze din realitate și să simtă andrenalina curgându-i prin vene, dar costul pentru a-și satisface aceste plăceri nu este tocmai mic. Astfel, ajunge deseori să cheltuie mult mai mult decât câștigă și să se afunde în datorii greu de plătit.

Poate fi prins de mirajul drogurilor ușoare, care îi stimulează creativitatea. Este pasionat de cărțile SF și de cele motivaționale, ca și de domeniile oculte – tarot, parapsihologie, metafizică.

Alte persoane au căutat și
Viziteaza magazinul online