Horoscopul pasiunii extreme: descoperă plăcerea vinovată a zodiilor de Aer!

22.MAI.2019
Horoscopul pasiunii extreme: descoperă plăcerea vinovată a zodiilor de Aer!
Horoscop. Zodii AUTOR: Maria Poinescu FOTO: pexels.com
Autocunoașterea este un proces de durată, dar cel mai greu este să ne recunoaștem propriile vicii. Iată ce plăceri ascunse au zodiile de Aer! Gemenii nu au o

sănătate de fier și pot ajunge ușor dependenți de analgezice și anxiolitice. Asta se întâmplă cu precădere după vârsta de 35-40 ani.

Din păcate, odată ce au alunecat pe această pantă, le este greu să scape de ea. Pe de altă parte, o plăcere ascunsă, mult mai interesantă a nativilor Gemeni, este cea legată de jocurile de rol din dormitor, pentru care sunt gata să cheltuiască mari sume de bani. Aceasta este completată de filmele erotice, din care nativii Gemeni aduc secvențe în propriile partide.

Loading...

Balanțele se simt cel mai bine la cumpărături, așa că orice card care le intră pe mână nu scapă ușor până nu este gol. Sunt atrase de tot ceea ce înseamnă excentric și ar plăti oricât pentru artă, gadgeturi sau piese de vestimentație ce au semnătura unui designer pe ele.

Unii dintre acești nativi ajung fumători înrăiți, în timp ce alții urăsc țigările cu fiecare celulă. Uneori, li se activează latura voyeuristică și nu se dau înlături de la filmele porno.

Nativul Vărsător are nevoia constantă să evadeze din realitate și să simtă andrenalina curgându-i prin vene, dar costul pentru a-și satisface aceste plăceri nu este tocmai mic. Astfel, ajunge deseori să cheltuie mult mai mult decât câștigă și să se afunde în datorii greu de plătit.

Poate fi prins de mirajul drogurilor ușoare, care îi stimulează creativitatea. Este pasionat de cărțile SF și de cele motivaționale, ca și de domeniile oculte – tarot, parapsihologie, metafizică.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
0  0
VOTURI
1237
0
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Sectorul care corespunde pe busolă zodiilor Câine și Mistreț este Nord-Vestul. Nativii din
Previziuni anul 2019 pe starea de sănătate pentru nativii din zodia Tigru: La capitolul
Horoscop zilnic cu previziuni astrologice complete care ne ajută să planificăm acțiunile pentru

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.