Horoscopul frumuseții: Top 3 femei care devin mai frumoase după 40 de ani

04.MAI.2019
Horoscop. Zodii AUTOR: Maria Poinescu FOTO: pexels.com
În timp ce unele persoane se tem de înaintarea în vârstă, pentru altele maturitatea aduce o aură de frumusețe aparte. Pentru fiecare dintre aceste zodii,

frumusețea exterioară a venit ca o completare pentru cea interioară: Femeia Săgetător pare că întinerește după vârsta de 40 de ani și atrage mult mai multe priviri decât o făcea la 20.

Frumusețea îi este completată de simțul umorului, dar și de atitudinea adolescentină, ce se i se potrivește perfect. În plus, nici măcar nu trebuie să se chinuie pentru a atrage admirația celor din jur.

Femeia Fecioară nu și-a arătat niciodată vârsta adevărată, iar după 40 de ani frumusețea sa devine magnetică, cu un trup de invidiat și un ten fără riduri. De altfel, datorită inteligenței native, stăpânește foarte bine arta disimulării și știe exact cum să se mențină tânără, fiind mereu activă. Deseori, stârnește invidia altor femei.

Loading...

Femeia Scorpion este extrem de frumoasă încă din adolescență, dar după 40 de ani pur și simplu radiază. De-a lungul anilor, și-a desăvârșit abilităţile în arta seducţiei și a descoperit cum să își evidențieze calitățile și să își ascundă defectele.

Fizicul său este desăvârșit și face tot posibilul să îl mențină așa. Este atât de frumoasă încât se bucură atât de admirația bărbaților, cât și de a altor femei.

„Suntem în căutarea frumuseții, deoarece indiferent cât de frumoasă ar fi o persoană, ea nu crede că este frumoasă cu adevarat.” - Don Miguel Ruiz

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4  4
VOTURI
1718
4.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.