Horoscopul călătoriilor: descoperă destinația ideală pentru zodiile chinezești

Horoscopul călătoriilor: descoperă destinația ideală pentru zodiile chinezești

Se spune că singurul lucru care se poate cumpăra și care te face mai bogat este călătoria. Iată câteva idei pentru împătimiții de călătorii. Pentru

nativul Șobolan, destinația de vis poate fi Tokyo, datorită mixului de culturi și a agitației din această minunată metropolă, unde plictiseala nu își găsește locul.

Nativul Bivol ar putea opta pentru o călătorie în Sydney, capitala statului Noua Galie de Sud, orașul este cel mai mare din Australia, fiind locul perfect pentru el datorită numeroaselor atracții turistice pe care le are.

Orașul perfect pentru Tigru este oricare din Irlanda, coasta „sălbatică”. Coasta „sălbatică” a Irlandei este inspirațională pentru acest nativ datorită peisajelor sale incredibile.

Iepurele ar trebui să viziteze Cuba cel puțin o dată în viață, deoarece sufletul său neobosit rezonează cu ritmurile cubaneze, de parcă ar fi nativ.

Nativii Dragon au nevoie de locuri total ieșite din comun, cum ar fi Palawan, considerată una dintre cele mai frumoase insule din lume.

Cea mai reușită călătorie pentru romanticul Șarpe ar putea fi în Paris, loc în care ar simți că se îndrăgostește la fiecare pas.

Nativul Cal ar trebui să meargă pe insula Phuket, loc ce se potrivește perfect naturii sale nebunatice și dornice de aventură.

Toscana poate fi locul de suflet pentru nativii Capră, datorită bunului gust pe care îl vor întâlni la fiecare pas.

Orice zonă din Grecia este perfectă pentru nativul Maimuță, datorită mixului de plaje însorite și a oamenilor veseli.

Nativii Cocoș ar putea avea parte de experințe speciale în orășelul balinez Ubud, unde misticismul este la el acasă.

Câinele ar trebui să viziteze cel puțin o dată în viață India, orice oraș de acolo fiind o adevărată provocare spirituală pentru el.

Nativul Mistreț este bine cunoscut pentru dragostea sa de distracție, așa că următoarea călătorie pe care o face ar trebui să fie în Ibiza.

Călătorie plăcută!

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!