Transport gratuit peste 199 lei

Horoscop si parenting de calitate: ei sunt cei mai buni tatici din zodiac!

Horoscop si parenting de calitate: ei sunt cei mai buni tatici din zodiac!

Părinții au roluri diferite în educația copiilor. Dacă mamele le oferă baza implicării emoționale, tații îi învață să aibă încredere în propriile forțe.

Iată care este top 5 cei mai buni tătici din horoscop

Locul 5 este ocupat de tatăl Vărsător, care este atent la toate nevoile și dorințele celor mici. Este capabil de orice sacrificiu pentru a le face pe plac. Prin joacă, le insuflă spiritul competitiv și dorința de a studia, provocându-i cu întrebări de cultură generală, jocuri de logică, șah și altele. Își dorește să îi învețe să fie independenţi, dar și să îl asculte, ceea ce duce uneori la mici conflicte.

Următorul în top este tatăl Leu, datorită entuziasmului său, a căldurii și a generozității. Își încurajează copiii la fiecare pas și îi învață să fie activi social, să se respecte și să fie competitivi. Alege cele mai bune școli pentru ei și investește mult în educație.

La mijlocul topului este tatăl Berbec, dornic mereu să fie printre cei mai buni. Este generos și poate empatiza ușor cu cei mici. Intră mereu în jocurile lor, le arată cât de frumoasă este viața și îi încurajează să se exprime liber, fără frica de a fi judecați. Are grijă ca ei să aibă tot ce lui i-a lipsit când era copil.

Locul 2 este al tatălui Taur, familist convins. Își adoră copiii și îi tratează cu răbdare nemăsurată. Face totul pentru a nu le lipsi absolut nimic din ce își doresc și îi învață să se ferească de pericole. Este atent la personalitățile lor și se adaptează nevoilor fiecăruia, fără a le cere mai mult decât pot.

Primul loc este ocupat de tatăl Rac, fiind un părinte răbdător și extrem de dedicat familiei. Este alături de copii de la primele clipe de viață și implicându-se cât se poate de mult. Nu vrea să piardă niciun eveniment important, așa că schimbă scutece, îi ține de mânuțe pentru a face primii pași, pregătesc petreceri de neuitat.

Bineînțeles că și ceilalți nativi ai zodiacului au calitățile necesare pentru a concura la premiul de cel mai bun tătic!

Viziteaza magazinul online