Transport gratuit peste 199 lei

Horoscop Sănătate - cele mai frecvente probleme de sănătate ale nativilor din zodii de Pământ

Horoscop Sănătate - cele mai frecvente probleme de sănătate ale nativilor din zodii de Pământ

Zodiile de Pământ sunt cunoscute pentru grija pe care o acordă prevenției. Cu toate aceste, și ele au călcâiului lui Ahile. Descoperă predispozițiile celor

din Taur, Fecioară și Capricorn! Taurul nu stă foarte bine la capitolul sănătate, însă respectă cu rigurozitate recomandările medicilor și nu uită niciodată să își ia tratamentul prescris.

Pentru el, cea mai mare problemă se localizează la nivelul gâtului. Pe de altă parte, pasiunea pentru gastronomie le poate aduce multe kilograme în plus, dar și afecțiuni metabolice sau diabet.

Un stil de viață activ și o dietă echilibrată pot fi soluțiile pentru nativii din Taur. De asemenea, ar fi indicat să consume lactate slabe, fructe și legume proaspete.

Fecioara are deseori probleme din cauza sistemului digestiv, ca urmare a stresului, pe care îl resimte mult mai intens decât orice alt nativ. De exemplu, de multe ori, schimbările și călătoriile îi aduc indigestii. Pe de altă parte, totuși este foarte rezistent la infecții, pe care le face rar și de care se poate vindeca repede.

Ar fi bine să evite consumul excesiv de cafea și de alimente afumate, dar și să-și suplimenteze regimul alimentar cu legume proaspete, cereale și ceaiuri de mușețel.

Capricornul este destul de vulnerabil în copilărie, dar lucrurile se schimbă radical la vârsta adultă, când devine mult mai rezistent la boală.

Pentru el, călcâiului lui Ahile este reprezentat de aparatul uro-genital – cistite și alte afecțiuni ginecologice în cazul femeilor, iar prostatită la bărbați.

Astrologul ZODIACOOL îi îndeamnă pe acești nativi să meargă la medic ori de câte ori ceva nu este în regulă în partea de jos a spatelui.

De cele mai multe ori, zodiile de Pământ se îmbolnăvesc în ciuda tuturor precauțiilor, pentru că uită de unul dintre cele mai importante aspecte – sunt workaholici. Aduceți-vă aminte să vă și distrați!

Viziteaza magazinul online