Horoscop Sănătate - cele mai frecvente probleme de sănătate ale nativilor din zodii de Pământ

31.MAI.2019
Horoscop Sănătate - cele mai frecvente probleme de sănătate ale nativilor din zodii de Pământ

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Maria Poinescu ZODIACOOL Foto:pexels.com

Zodiile de Pământ sunt cunoscute pentru grija pe care o acordă prevenției. Cu toate aceste, și ele au călcâiului lui Ahile. Descoperă predispozițiile celor

din Taur, Fecioară și Capricorn! Taurul nu stă foarte bine la capitolul sănătate, însă respectă cu rigurozitate recomandările medicilor și nu uită niciodată să își ia tratamentul prescris.

Pentru el, cea mai mare problemă se localizează la nivelul gâtului. Pe de altă parte, pasiunea pentru gastronomie le poate aduce multe kilograme în plus, dar și afecțiuni metabolice sau diabet.

Un stil de viață activ și o dietă echilibrată pot fi soluțiile pentru nativii din Taur. De asemenea, ar fi indicat să consume lactate slabe, fructe și legume proaspete.

Loading...

Fecioara are deseori probleme din cauza sistemului digestiv, ca urmare a stresului, pe care îl resimte mult mai intens decât orice alt nativ. De exemplu, de multe ori, schimbările și călătoriile îi aduc indigestii. Pe de altă parte, totuși este foarte rezistent la infecții, pe care le face rar și de care se poate vindeca repede.

Ar fi bine să evite consumul excesiv de cafea și de alimente afumate, dar și să-și suplimenteze regimul alimentar cu legume proaspete, cereale și ceaiuri de mușețel.

Capricornul este destul de vulnerabil în copilărie, dar lucrurile se schimbă radical la vârsta adultă, când devine mult mai rezistent la boală.

Pentru el, călcâiului lui Ahile este reprezentat de aparatul uro-genital – cistite și alte afecțiuni ginecologice în cazul femeilor, iar prostatită la bărbați.

Astrologul ZODIACOOL îi îndeamnă pe acești nativi să meargă la medic ori de câte ori ceva nu este în regulă în partea de jos a spatelui.

De cele mai multe ori, zodiile de Pământ se îmbolnăvesc în ciuda tuturor precauțiilor, pentru că uită de unul dintre cele mai importante aspecte – sunt workaholici. Aduceți-vă aminte să vă și distrați!

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop anul 2019 pentru nativii din zodia Tigru - Previziuni zodia Tigru: ani: 1926, 1938, 1950,
Previziuni pentru Bivol: ani: 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021. Din păcate, nativii
O persoană sociabilă prin definiție. Îi place să aibă mulți prieteni, să meargă la

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.