Transport gratuit peste 250 lei
Aplica

Renunță cu ușurință la ei pentru ceilalți – top martiri ai zodiacului

Renunță cu ușurință la ei pentru ceilalți – top martiri ai zodiacului

Cu toții avem printre prieteni pe cineva capabil să renunțe la propriile nevoi pentru a-i ajuta pe cei din jur. Descoperă care sunt zodiile de martiri!

Nativii din Rac sunt mereu implicați în diverse acțiuni pentru a-i ajuta pe cei din jur. Din păcate, în acest fel ajung să uite de propria persoană și se extenuează. Au nevoie de recunoștința celor din jur, iar când nu o primesc, ajung la concluzia că aceștia sunt insensibili și extrem de egoiști.

Cei din Balanță sunt capabili să renunțe la timpul lor, la resursele financiare și la energie pentru binele celor dragi. Dacă simt că cineva profită de ei, își vor ascunde o perioadă nemulțumirea, dar apoi vor exploda ca un vulcan.

Peștii acceptă să facă orice li se cere, fără a se gândi dacă au energia, timpul sau abilitățile să facă față situației. Au obiceiul însă de a nu-și asuma responsabilitatea și consideră că oamenii vor să le facă rău.

Compatibilitate zodii

Fecioarele încearcă să le facă pe plac celor din jur, mai ales pentru că nu sunt firi conflictuale și cred că în acest mod evită disputele. Pentru că nu spun direct ceea ce gândesc, la un moment dat nervii le explodează.

Capricornii muncesc mult și fac nenumărate sacrificii pentru ca cei dragi să se bucure de confort financiar. Cu timpul, ajung să suspecteze pe oricine că vrea să profite de munca lor.

Dacă vă numărați printre aceste zodii, astrologul ZODIACOOL vă recomandă să vă gândiți și la voi înșivă, să vă dați voie să vă bucurați de viață măcar din când în când.

NEWSLETTER
Bucură-te de avantaje! Fii cu un pas înainte, află secrete pentru o viață mai bună.
Abonare la newsletter
URMARITI-NE
MODALITATI DE PLATA

Ramburs * euPlatesc * Transfer bancar
CUMPARATURI SIGURE
GoGetSSL Site Seal
Rating
4.81
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termene si conditiiSOLSALANPC
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit