Horoscop IANUARIE 2018: 4 Zodii chinezești vor avea situații neprevăzute

7168
0.00
SHARE
Horoscop. Zodii AUTOR: ASTROLOG

Ești Dragon, Capră, Câine sau Mistreț? Previziunile lunii Ianuarie pe dragoste, bani și sănătate

Până pe 5 Ianuarie 2018 suntem influențați de zodia Șobolan, iar până la sfârșitul lunii de zodia Bivol.

DE INTERES: Ce zodie chinezească sunt?

Horoscop Ianuarie 2018 pentru zodiile Dragon, Capră, Câine sau Mistreț:

DRAGON
Energia distrugătoare a stelei 5 poate aduce ghinion în toate aspectele, de aceea fiți atenți la cheltuieli și nu vă aventurați în afaceri cu risc mare. Spre finele lui Ianuarie, situațiile neașteptate apărute de-a lungul acestei perioade pot cauza probleme oculare sau de digestie. În dragoste lucrurile nu merg așa cum v-ați dori, apare un aspect de Distrugere între Dragon și Bivol, zodia lunii Ianuarie, care va atrage neliniște, confuzie, schimbare de comportament.
Zile nefavorabile: 1, 7, 10, 16, 19, 25, 28 Ianuarie
Remedii pentru luna Ianuarie Dragon

CAPRĂ
Iubirea vă este testată de Univers, sunteți implicați în aspectul major de Ciocnire cu Bivolul, zodia lunii Ianuarie, și sunteți tachinați de energia certurilor adusă de steaua 3. Relația poate trece la un alt nivel de evoluție după ce veți rezolva probleme sentimentale mai vechi. În afaceri pregătiți terenul pentru o lună mai productivă, nu faceți investiții noi, sunt posibile pierderi de bani, probleme legale. Sănătatea va fi instabilă, lovituri, răni la membre.
Zile nefavorabile: 3, 9, 12, 18, 21, 27, 30 Ianuarie
Remedii pentru luna Ianuarie Capră

CÂINE
O lună destul de agitată, în dragoste posibil să suferiți că nu primiți atenția cuvenită, că nu vă sunt recunoscute meritele. Un val de energie negativă este adus de aspectul de Pedeapsă cu zodia lunii Ianuarie, Bivol, ceea ce va genera sentimente de nesiguranță, neliniște, veți avea impresia că sunteți hărțuiți. În afaceri sunt posibile unele câștiguri, investiți doar pe teren sigur. Evitați aglomerațiile de la Mall, spitale, pentru a nu vi se fura din portofel sau a nu vă molipsi de boli.
Zile nefavorabile: 3, 6, 12, 15, 21, 24, 30 Ianuarie
Remedii pentru luna Ianuarie Câine

MISTREȚ
Relațiile s-ar putea să se destabilizeze, nu este o lună bună pentru a concepe un copil, pot apărea probleme legate de sarcină. Energia pierderilor adusă de steaua 7 va afecta sănătatea spatelui, rinichilor. Pe plan financiar se întrevăd investiții păguboase, de aceea se recomandă să fiți precauți, nu cheltuiți toți banii economisiți pe afaceri care, deși nu se vede la prima vedere, pot ascunde capcane. Evitați să luați decizii majore în ceea ce privește cariera, cei de la muncă vă invidiază.
Zile nefavorabile: 3, 6, 12, 15, 21, 24, 30 Ianuarie
Remedii pentru luna Ianuarie Mistreț

Sursa foto: huffingtonpost.com

Pe același subiect

DE INTERES
CE E NOU

ZODIACOOL este cel mai complex site din România care reunește horoscop, zodii, astrologie, numerologie, feng shui și vise

Horoscop zilnic realizat de astrologi experți conține previziuni astrologice pentru 3 zile. Selectează ideograma zodiei și află horoscopul de azi, mâine, gratuit pentru fiecare zodie.

HOROSCOP AZI 19 ianuarie 2018
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Visa Mastercard

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© ZODIACOOL 2016 - 2018. Termeni.