Februarie 2018: Stele bune luna are pentru Șobolan, Tigru, Dragon, Câine

27.IANUARIE.2018
Februarie 2018: Stele bune luna are pentru Șobolan, Tigru, Dragon, Câine

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:huffingtonpost.com

Ești Șobolan, Tigru, Dragon, Câine? Previziunile lunii Februarie 2018 pe dragoste, bani și sănătate. 5 este numărul central al pătratului LoShu în luna

februarie 2018, Tigrul este zodia guvernatoare.

DE INTERES: Ce zodie chinezească sunt?

Horocopul lunii Februarie pentru semnele zodiacului chinezesc Șobolan, Tigru, Dragon, Câine:

ȘOBOLAN

Steaua 1 activează energia victoriilor pe plan profesional. Dați dovadă de ambiție și voință, pentru a obține rezultate uimitoare, un nou job, o promovare. În dragoste simțiți că aveți nevoie de mai multă pasiune în dormitor, fantezii afective nebănuite vă testează imaginația. Sănătatea rinichilor va fi șubredă, risc de cistită.
Zile nefavorabile: 6, 9, 15, 18, 24, 27 Februarie
Remedii pentru luna Februarie Șobolan

TIGRU

Sunteți pe val, beneficiați de uriașa energie a prosperității, adusă de steaua 8. Burlacii sunt avantajați de alianța cu zodia anului, Câinele, șanse de a vă întâlni sufletul pereche la un eveniment monden. În afaceri, munca depusă în anul 2017 este acum răsplătită cu bonusuri, venituri neașteptate. Totuși, datorită succesului obținut, nu lăsați aroganța să ia proporții, pentru a nu pierde bani. Atenție la dietă, risc de îngrășare.
Zile nefavorabile: 2, 8, 11, 17, 20, 26 Februarie
Remedii pentru luna Februarie Tigru

DRAGON

Profitați de energia romantismului adusă de steaua 4 și stabiliți-vă prioritățile pe plan afectiv. Acolo unde există conflicte mai vechi nerezolvate, este posibil să fiți puși în situația de a le rezolva sau de a ieși din relații toxice. Pe plan financiar, sunt posibile schimbări, ați putea face noi investiții, vă ajută energia primăverii, dar totuși fiți precauți. Atenție la picioare, pericol de luxații, contuzii din pricina neatenției.
Zile nefavorabile: 3, 6, 12, 15, 21, 24 Februarie
Remedii pentru luna Februarie Dragon

CÂINE
Pășiți cu dreptul în noul an astrologic chinezesc, pe care îl guvernați. Cerul se deschide pentru voi și vă trimite energia norocului divin. Ar fi bine să profitați și de alianța cu Tigrul, zodia care guvernează luna februarie, pentru a stabili noi parteneriate, a începe noi afaceri pe picior mare. Reușitele profesionale vă vor relaxa pe plan afectiv și veți reuși să obțineți armonie în dragoste. Sănătatea poate fi deranjată de răceli de sezon, nas înfundat, rinite.
Zile nefavorabile: 1, 4, 10, 13, 19, 22, 28 Februarie
Remedii pentru luna Februarie Câine

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.