HOROSCOP 31 martie 2018: Romantismul capată o... PREVIZIUNI pentru sâmbătă

31.MARTIE.2018
HOROSCOP 31 martie 2018: Romantismul capată o... PREVIZIUNI pentru sâmbătă

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Corina Bazil Zodiacool

HOROSCOP AZI 31 martie 2018: Romantismul capată o nouă dimensiune. O cină romantică se recomandă. Află ce rezervă astrele astăzi pentru fiecare zodie!.

HOROSCOP Berbec Îndrăznește să-ți pui în aplicare ideile. Doar riscând vei câștiga. Totuși se recomandă și prudență. Ar fi bine să ceri și sfatul unui expert.

HOROSCOP Taur
Astrele îți oferă o viziune de ansamblu asupra modului în care partenerul își transmite sentimentele, încearcă să te adaptezi, pentru a te înțelege mai bine cu acesta.

HOROSCOP Gemeni
Vestea bună pe care ți-o dă cineva din anturaj în ceea ce privește succesul său financiar te încurajează să te dedici mai mult planurilor tale de viitor.

HOROSCOP Rac
Azi nu prea se ivește șansa de a rezolva o problemă administrativă, dacă ești șef, nu ai norocul să fii la locul și timpul potrivit pentru a face rost de anumite contracte.

HOROSCOP Leu
Conjunctura astrală a zilei s-ar putea dovedi dificil de gestionat. Ambițiile tale pe plan profesional au șanse de reușită, dar totul se poate nărui din cauza aroganței.

HOROSCOP Fecioară
O lipsă de consideraţie îți domină acțiunile de azi. Dai dovadă de lipsă de respect în limbaj, gesturi și chiar atitudine, provenită din încăpățânare. Se recomandă cumpătare.

HOROSCOP Balanță
Dorința de iubire se manifestă pe chipul tău, vei radia de fericire, iar la locul de muncă vei face glume, întreținând atmosfera. Ziua aduce și atenționări în ceea ce privește ritmul de muncă, atenție la efort, stres.

HOROSCOP Scorpion
Nu este recomandat să te asociezi cu alții, pentru că va veni o zi în care vei fi nevoit să dai socoteală, iar acea situație nu îți va plăcea.

HOROSCOP Săgetător
Astrele dezvăluie necesitatea de a face un oarecare compromis, această restricționare va fi resimțită sub formă agitație, stres. Încearcă să nu te lași dus de val.

HOROSCOP Capricorn
Apar șanse mărite de a primi oferte de colaborare de la concurență. Dacă îți dorești să începi o activitate pe cont propriu astăzi poți beneficia de energie pozitivă.

HOROSCOP Vărsător
Posibil ca acțiunile tale pe plan financiar să implice eforturi mici, dar riscuri mari. Cere sfatul unui specialist pentru a evita pierderile.

HOROSCOP Pești
Relația pe care tocmai ai început-o îți oferă în mod miraculos mai multă putere și chef de viață. Bucură-te de prezența partenerului și mulțumește-i pentru tot ceea ce îți oferă.

Continut Sponsorizat
loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.