HOROSCOP 23 iunie 2018: O zi bună pentru crearea... Horoscop: sâmbătă

23.IUNIE.2018
HOROSCOP 23 iunie 2018: O zi bună pentru crearea... Horoscop azi: sâmbătă

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Corina Bazil Zodiacool

HOROSCOP 23 iunie 2018: O zi bună pentru crearea planurilor de investiții pe viitor. Succesul este pe cale să apară. Află ce rezervă astrele astăzi pentru

fiecare zodie!. Horoscop 23 iunie 2018, horoscop azi pentru toți nativii din cele 12 semne zodiacale:

HOROSCOP Berbec
Provocările zilei vin pe partea profesională. Încearcă să te ghidezi după un plan bine stabilit sau să ții cont de sfatul unui specialist atunci când începi o nouă acțiune într-un domeniu pe care nu îl cunoști suficient de bine. În acest mod, vei reuși să rămâi focusat și nu mai riști să te pierzi pe drum.

HOROSCOP Taur
Iubirea se pare că plutește în aer, dacă ești singur vei fi avantajat, deoarece poți întâlni la un eveniment persoane noi, cu care ai șanse mari de a forma o relație pe termen lung.

HOROSCOP Gemeni
Simți că ești pe val, ai multă energie în această zi, dar din cauza lipsei de răbdare riști sa faci greșeli care deși par minore, se vor dovedi a fi costisitor de remediat.

HOROSCOP Rac
Azi nu prea se ivește șansa de a rezolva o problemă administrativă, dacă ești șef, nu ai norocul să fii la locul și timpul potrivit pentru a face rost de anumite contracte. Nici acasă norocul nu îți surâde, suma de bani așteptată poate din partea unei rude sub formă de moștenire întârzie să apară. Nu te descumpăni, păstrează-ți calmul.

HOROSCOP Leu
Un proiect despre care credeai că este profitabil s-ar putea să fie doar o bomboană stricată frumos ambalată. Ține cont de faptul că implicarea ta serioasă și cunoștințele profesionale te vor ajuta să te ferești de un posibil eșec. Pe seară vei simți dorința de a-l impresiona pe cel drag, de a face declarații de dragoste etc.

HOROSCOP Fecioară
La muncă, riști să îți creezi o imagine negativă și să-ți afectezi reputația. Dai dovadă de lipsă de respect în limbaj, gesturi și chiar atitudine, provenită din încăpățânare. Consecințele unui comportament neadecvat pot fi destul de mari și în defavoarea ta pe termen lung.

HOROSCOP Balanță
Nu te încrede în superstiții, pentru tine iubirea partenerului este cea mai importantă. O discuție cu acesta s-ar putea să fie calea cea mai bună pentru a rezolva o problemă pe plan profesional.

HOROSCOP Scorpion
Simți că Universul s-a aliniat și pentru tine, sentimentul de satisfacție amoroasă va depăși orice așteptare, azi vei simți că renaști, că trăiești ceva ce nu se poate explica prin cuvinte.

HOROSCOP Săgetător
Recomandăm multă prudență, răbdare, cumpătare și stăpânirea instinctelor de moment, starea de agresivitate fizică și verbală va fi supusă la test de unele probleme minore.

HOROSCOP Capricorn
Este o zi favorabilă pentru a face noi investiții, poate chiar în străinătate, achiziții de bunuri imobiliare. Astrele favorizează întocmirea unui plan de afaceri, a unei strategii eficiente.

HOROSCOP Vărsător
Se pare că vei asista la miracole, Universul îți oferă tot ceea ce îți este necesar pentru a implementa ceva nou pe partea financiară pentru următoarea perioadă. Pe seară, cineva din anturaj s-ar putea să-ți solicite ajutorul pentru rezolvarea unei probleme de dragoste. Urmărește să-l asculți cu detașare, pentru a nu-i prelua necazurile.

HOROSCOP Pești
O persoană apelează la ajutorul tău, te privește ca pe un colac de salvare, deoarece simte că se poate baza pe experiența pe care ai dobândit-o până acum pe plan profesional. Nu-i întoarce spatele, încearcă să-i fii de folos, nu se știe când vei avea și tu nevoie de expertiza sa.

Continut Sponsorizat
loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.