HOROSCOP 12 martie 2018: Nostalgia amintirilor... PREVIZIUNI pentru luni

12.MARTIE.2018
HOROSCOP 12 martie 2018: Nostalgia amintirilor... PREVIZIUNI pentru luni

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Corina Bazil Zodiacool

HOROSCOP AZI 12 martie 2018: Nostalgia amintirilor îndeamnă la planificarea unei vizite surpriză. Acest frumos gest va fi răsplătit cu o masă copioasă. Află

ce rezervă astrele astăzi pentru fiecare zodie!. HOROSCOP Berbec Bârfe pe baza unor probleme de natură legală pot apărea, iar acuzațiile te dor. Încearcă să eviți compania unor oameni băgăcioși, pentru ca ei să nu te influențeze negativ.

HOROSCOP Taur
Cineva din anturaj te ajută în realizarea unor obiective. Țelurile tale sunt mai ușor de îndeplinit întrucât te susțin prietenii și colegii.

HOROSCOP Gemeni
Simți nevoia să te răsfeți, să acorzi timp pentru relaxare. Seara vrei să aducă declarații de dragoste din partea partenerului, dar acestea întârzie să apară.

HOROSCOP Rac
Configurația astrală de azi face ca planurile tale de viitor să își găsească susținătorii. Este o zi bună pentru a face investiții, a semna contracte cu rezultate pe termen lung.

HOROSCOP Leu
Fii atent la tot ceea ce vei declara în cercul de prieteni, pentru că declarațiile se pot întoarce împotriva ta și poți deveni victima unei fantezii afective.

HOROSCOP Fecioară
Minunile nu sunt azi posibile, chiar dacă simți nevoia să crezi asta. Încearcă să te menții cu picioarele pe pământ. Informează-te înainte să acționezi.

HOROSCOP Balanță
Fidelitatea îți este pusă la încercare. Cineva din trecut te contactează și îți propune să reînnozi legăturile, dar ai tărie de caracter și spui nu. Preferi să rămâi fidel.

HOROSCOP Scorpion
Poți fi martorul unor schimbări favorabile pe plan financiar. Discuțiile cordiale și sincere cu șefii despre ceea ce ți se cuvine în urma efortului depus îți pot aduce un plus de bani, un bonus sau poate o mărire de salariu.

HOROSCOP Săgetător
Partenerul îți poate reproșa că nu ții cont și de opinia lui în luarea unei decizii importante și hotărâtoare pentru amandoi. Încearcă să fii calm și să îi ceri și lui părerea.

HOROSCOP Capricorn
Ziua de azi nu este favorabilă schimbărilor importante în modul de viață, deoarece ai putea fi tentat să iei decizii care nu te avantajează pe viitor.

HOROSCOP Vărsător
Pe partea sentimentală, poți să îți găsești azi sufletul pereche. Bucură-te de ceea ce îți oferă Universul.

HOROSCOP Pești
Vei adopta cu stil realist și înclinat spre studiu. Se întrevăd schimbări majore în modul de gândire.

Continut Sponsorizat
loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.