Ești îndrăgostit de o femeie SCORPION? Iată cum o poți cuceri iremediabil!

24.OCTOMBRIE.2018
Horoscop. Zodii AUTOR: Andreea Inea FOTO: pixabay.com
Este puternică, hotărâtă și directă, așa că dacă îți dorești să aveți o relație trebuie să ai răbdare. Cu o frumuseţe tradițională sau mai

puțin tipică, femeia Scorpion are un sex-appel cum nu simți de la alte zodii! Ține minte că nu este deloc o cucerire ușoară, deși așa pare la prima vedere! Este puternică, hotărâtă și directă, așa că dacă îți dorești să aveți o relație, trebuie să ai răbdare să te descopere, să îi câștigi încrederea și să o faci să simtă că totul este la mâna ei.

Acordă-i atenție maximă când îți povestește ceva, ține minte detalii și arată-i că nu uiți ceea ce îți spune. Totul este distractiv alături de o femeie Scorpion, la orice întâlnire venind cu noi și noi idei de petrecere a timpului liber, chiar și sporturi extreme. Fă-i cadouri, dar ai grijă că nu îi place să se încurce cu mărunțișuri!

Loading...

Este pasională și are nevoie de un bărbat energic, dornic de aventură și cu aceeași poftă de viață ca ea. Are o energie sexuală greu de egalat și este visul oricărui bărbat viril! Este explozivă, îi place să exprime verbal excitarea... cât mai tare! Îi place să încerce poziții noi, este curioasă să experimenteze jocuri erotice și trăiește la maxim fiecare clipă de sex.

Trebuie să știi că este total înnebunită după provocări (de exemplu, dacă știi cum să îi ceri, nu va refuza sexul în public, deși preferă locurile unde știe că se poate desfășura cum îi place pentru că nu o cunoaște și nu o aude nimeni!).

În concluzie, câștigarea dragostei unei astfel de femei ia timp și poate sacrificii, dar odată cucerită, va merita fiecare clipă, iar ea va fi trup și suflet implicată în relație.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
5  2
VOTURI
3631
5.00
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop Scorpion 2019. Previziuni complete în horoscop Scorpion 2019
Horoscop Scorpion 2019, evenimente importante pentru nativii din zodia Scorpion în 2019! 2019
SCORPION. Zodia Scorpion femeia și barbatul Scorpion în zodiac
Soarele se află în semnul zodiacal SCORPION de la 24 octombrie - 24 noiembrie. Este locul de
Zodia SCORPION. SANATATE si organe sensibile Scorpion
Te poți epuiza sexual dacă nu-ți controlezi pornirile erotice.

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.