Transport gratuit peste 199 lei

Ești îndrăgostit de o femeie SCORPION? Iată cum o poți cuceri iremediabil!

Ești îndrăgostit de o femeie SCORPION? Iată cum o poți cuceri iremediabil!

Este puternică, hotărâtă și directă, așa că dacă îți dorești să aveți o relație trebuie să ai răbdare. Cu o frumuseţe tradițională sau mai

puțin tipică, femeia Scorpion are un șarm cum nu simți de la alte zodii! Ține minte că nu este deloc o cucerire ușoară, deși așa pare la prima vedere! Este puternică, hotărâtă și directă, așa că dacă îți dorești să aveți o relație, trebuie să ai răbdare să te descopere, să îi câștigi încrederea și să o faci să simtă că totul este la mâna ei.

Acordă-i atenție maximă când îți povestește ceva, ține minte detalii și arată-i că nu uiți ceea ce îți spune. Totul este distractiv alături de o femeie Scorpion, la orice întâlnire venind cu noi și noi idei de petrecere a timpului liber, chiar și sporturi extreme. Fă-i cadouri, dar ai grijă că nu îi place să se încurce cu mărunțișuri!

Este pasională și are nevoie de un bărbat energic, dornic de aventură și cu aceeași poftă de viață ca ea. Are o energie greu de egalat și este visul oricărui bărbat viril! Este explozivă, îi place să exprime verbal... cât mai tare! Îi place să încerce poziții noi, este curioasă să experimenteze jocuri în pat și trăiește la maxim fiecare clipă de amor.

Trebuie să știi că este total înnebunită după provocări (de exemplu, dacă știi cum să îi ceri, nu va refuza dragostea în public, deși preferă locurile unde știe că se poate desfășura cum îi place pentru că nu o cunoaște și nu o aude nimeni!).

În concluzie, câștigarea dragostei unei astfel de femei ia timp și poate sacrificii, dar odată cucerită, va merita fiecare clipă, iar ea va fi trup și suflet implicată în relație.

Viziteaza magazinul online