Transport gratuit peste 120 lei
Aplica

Ești îndrăgostit de o femeie LEU? Iată cum o poți cuceri iremediabil!

Ești îndrăgostit de o femeie LEU? Iată cum o poți cuceri iremediabil!

Femeia Leu se hotărăște greu când vine vorba de iubire. Iată câteva trucuri pentru a o cuceri! Cu femeia Leu ai totul sau nimic!

Și asta încă de la începutul relației. Fascinantă și mereu în centru atenției, cu siguranță o remarci ușor și la fel de simplu e și să te îndrăgostești de ea. Nu la fel este însă și invers.

Obișnuită să aibă destul de mulți pretendenți, femeia Leu se hotărăște greu când vine vorba de iubire.

Asta dacă nu s-a îndrăgostit la prima vedere, dar nici în acest caz nu se aruncă în relație fără a fi sigură că își dorește asta. Dar parcă, tocmai atunci când te refuză, atunci devine mai dezirabilă! Iată câteva trucuri pentru a o cuceri!

Best seller

Fii extrem de curajos și insistă, (fără a-i ocupa spațiu!) chiar dacă abia te-a refuzat.

Vino cu argumente bune să-i explici de ce relația voastră ar fi foarte interesantă pentru ea, fă-i multe complimente (inclusiv cu tentă amoroasă) și apoi las-o o perioadă în pace, să „fiarbă în suc propriu”. Provoc-o!

După un timp, cere-i din nou să vă întâlniți și antreneaz-o în discuții interesante, deoarece femeii Leu îi place mult să vadă cât de multe știi.

Invit-o într-o excursie exotică, fă-i cadouri scumpe, ajut-o să se angajeze într-o firmă de renume (oricum te va face să fii mândru de ea!) Știe să aprecieze orice gest de genul acesta și îl răsplătește pe măsură!

Iți recomandăm

Odată ce ai reușit să cucerești o Leoaică, nu vei regreta, dacă ești genul de bărbat care are nevoie de aventură, tandrețe și nopți pasionale de dragoste.

Ai grijă să nu o dezamăgești, pentru că nu ezită să plece de lângă tine, chiar dacă simte că i se rupe inima în mii de bucăți. Da, este extrem de sensibilă, deși nu o arată.

Afla mai multe despre cum cuceresti un Leu

Viziteaza magazinul online