3 zodii încep anul cu dreptul: oferte de muncă și noi soluții de a câștiga bani

3 zodii încep anul cu dreptul: oferte de muncă și noi soluții de a câștiga bani

Schimbarea locului de muncă, evoluție profesională și personală, dorința de a călători în străinătate. Eclipsele se resimt cu 3-4 săptămâni înainte

și după constituirea evenimentului astronomic.

DE INTERES: Horoscop European 2018 pentru toate zodiile

Eclipsa de Lună de pe 31 ianuarie 2018 va schimba viața unor nativi: călătorii în străinătate cu scop evolutiv, noi soluții de a câștiga bani.

8669
4.60
SHARE

Gemeni

Dacă în această perioadă acești nativi doresc să călătorească în străinătate, vor avea parte de susținerea Universului. În aceste deplasări pot să întâlnească noi tradiții, care să le schimbe viziunea despre viață. În urma acestor experiențe, acești nativi își vor schimba ulterior locul de muncă, gândirea, abordarea lor asupra oamenilor și a propriului corp.

Aproximativ toată luna Ianuarie Gemenii au fost încercați la capitolul sănătate, la un moment dat chiar 8 planete erau plasate pe case de sănătate, ceea ce nu e ușor de suportat, iar acum aceasta vine pe o vitalitate scăzută. Gemenii vor avea nevoie în 2018 de obiceiuri noi pentru a-și genera energie, iar această eclipsă vine să le ofere un ajutor. Depinde de fiecare ce înțelege prin acest surplus energetic, deoarece lecțiile nu vin pe cale pașnică, reforma vine cu muncă psihică. Gemenii pot întâlni mentori, terapeuți, oameni care au o viață echilibrată, aceste figuri noi îi vor îndruma spre a accesa tot ce este necesar sufletului lor.

Rac

Nativii Rac au misiunea de a face rost de bani, ideal ar fi din muncă proprie sau prin asociere cu persoane credibile, în niciun caz prin acele speculații aduse de Jupiter și Marte din casa a V-a, a plăcerii. Femeile Rac care își caută un loc de muncă îl vor găsi, vor ști cum să negocieze. Dacă vorbim de conducerea unei afaceri, aspectele sunt mult mai favorabile, deoarece se vor găsi noi soluții de a face bani, poate se va găsi un nou sediu, de ce nu, poate chiar peste hotare. Tot ce ține de administrare, de investiții, de comerț, de idei geniale, acum este bine aspectat, iar la cealaltă Eclipsă de Soare din 15 Februarie deja se poate vorbi de tranzacții.

Săgetător

Eclipsa de Lună de pe 31 ianuarie 2018 va schimba viața unor nativi: călătorii în străinătate cu scop evolutiv, noi soluții de a câștiga bani.

Vezi cum vor fi afectate toate zodiile de Eclipsa de Lună din 31 ianuarie 2018:

Berbec – Eclipsa de Lună 31 ianuarie 2018
Taur – Eclipsa de Lună 31 ianuarie 2018
Leu – Eclipsa de Lună 31 ianuarie 2018
Fecioară – Eclipsa de Lună 31 ianuarie 2018
Balanță – Eclipsa de Lună 31 ianuarie 2018
Scorpion – Eclipsa de Lună 31 ianuarie 2018
Capricorn – Eclipsa de Lună 31 ianuarie 2018
Vărsător – Eclipsa de Lună 31 ianuarie 2018
Pești – Eclipsa de Lună 31 ianuarie 2018

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!