3 zodii încep anul cu dreptul: oferte de muncă și noi soluții de a câștiga bani

12.IANUARIE.2018
3 zodii încep anul cu dreptul: oferte de muncă și noi soluții de a câștiga bani

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Diana Eleonora ZODIACOOL Foto:d3gtswiihfkcji.cloudfront.net

Schimbarea locului de muncă, evoluție profesională și personală, dorința de a călători în străinătate. Eclipsele se resimt cu 3-4 săptămâni înainte

și după constituirea evenimentului astronomic.

DE INTERES: Horoscop European 2018 pentru toate zodiile

Eclipsa de Lună de pe 31 ianuarie 2018 va schimba viața unor nativi: călătorii în străinătate cu scop evolutiv, noi soluții de a câștiga bani.

Gemeni

Dacă în această perioadă acești nativi doresc să călătorească în străinătate, vor avea parte de susținerea Universului. În aceste deplasări pot să întâlnească noi tradiții, care să le schimbe viziunea despre viață. În urma acestor experiențe, acești nativi își vor schimba ulterior locul de muncă, gândirea, abordarea lor asupra oamenilor și a propriului corp.

Aproximativ toată luna Ianuarie Gemenii au fost încercați la capitolul sănătate, la un moment dat chiar 8 planete erau plasate pe case de sănătate, ceea ce nu e ușor de suportat, iar acum aceasta vine pe o vitalitate scăzută. Gemenii vor avea nevoie în 2018 de obiceiuri noi pentru a-și genera energie, iar această eclipsă vine să le ofere un ajutor. Depinde de fiecare ce înțelege prin acest surplus energetic, deoarece lecțiile nu vin pe cale pașnică, reforma vine cu muncă psihică. Gemenii pot întâlni mentori, terapeuți, oameni care au o viață echilibrată, aceste figuri noi îi vor îndruma spre a accesa tot ce este necesar sufletului lor.

Loading...

Rac

Nativii Rac au misiunea de a face rost de bani, ideal ar fi din muncă proprie sau prin asociere cu persoane credibile, în niciun caz prin acele speculații aduse de Jupiter și Marte din casa a V-a, a plăcerii. Femeile Rac care își caută un loc de muncă îl vor găsi, vor ști cum să negocieze. Dacă vorbim de conducerea unei afaceri, aspectele sunt mult mai favorabile, deoarece se vor găsi noi soluții de a face bani, poate se va găsi un nou sediu, de ce nu, poate chiar peste hotare. Tot ce ține de administrare, de investiții, de comerț, de idei geniale, acum este bine aspectat, iar la cealaltă Eclipsă de Soare din 15 Februarie deja se poate vorbi de tranzacții.

Săgetător

Eclipsa din 31 Ianuarie 2018 vine pentru acești nativi cu noi contracte de semnat, de onorat, recomandări poate de la o anumită instituție de a pleca în străinătate. Săgetătorii simt nevoia de a studia ceva în plus pentru a face față noului val de cerințe de muncă. Această Eclipsă aduce în actualitate ceea ce ați intuit din August referitor la tendințele de orientare a lumii din punct de vedere financiar, acum este momentul să acționați. Cei ce caută un loc de muncă vor găsi, dar vor fi condiții vitrege, ce vor impune reguli și multă înțelepciune. Capitolul sentimental nu pune probleme, încă aveți nevoie timp pentru a vă reveni după Saturn.

Vezi cum vor fi afectate toate zodiile de Eclipsa de Lună din 31 ianuarie 2018:

Berbec – Eclipsa de Lună 31 ianuarie 2018
Taur – Eclipsa de Lună 31 ianuarie 2018
Leu – Eclipsa de Lună 31 ianuarie 2018
Fecioară – Eclipsa de Lună 31 ianuarie 2018
Balanță – Eclipsa de Lună 31 ianuarie 2018
Scorpion – Eclipsa de Lună 31 ianuarie 2018
Capricorn – Eclipsa de Lună 31 ianuarie 2018
Vărsător – Eclipsa de Lună 31 ianuarie 2018
Pești – Eclipsa de Lună 31 ianuarie 2018

loading...
8464
4.60
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni anul 2019 pe starea de sănătate pentru nativii din zodia Câine: Cum spuneam la
Femeia Pești are un instinct amplificat în momentul în care consumă un vin roșu. Bărbatul
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate pentru care

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.