Eclipsă de Lună 27 Iulie SCORPION: evenimente stranii, mesaje trimise de Univers

Eclipsă de Lună 27 Iulie SCORPION: evenimente stranii, mesaje trimise de Univers

Confruntări cu rudele, crize de gelozie și posesivitate din partea partenerului, vă veți cere drepturile. Scorpionii au parte în jurul zilei de 27 Iulie de tot

felul de evenimente stranii, Universul se pare că dorește să vă transmită unele mesaje cu privire la viitor, în special pe domeniul profesional.

Eclipsa de Lună pentru voi aduce posibilitatea de a vă asocia cu o persoană de gen opus, care este foarte bună pe ceea ce face, din punct de vedere profesional, însă are nevoie de cineva ca voi, ce poate intui un posibil câștig.

Înțelegerea este avantajoasă, însă partenerul poate să devină gelos, posesiv. Luna în conjuncție cu Marte retrograd vorbește despre încercarea de a vă cere drepturile: dezbateți o moștenire, cereți un test de paternitate, cereți un divorț etc. La mijloc este vorba de orgoliu, care a fost ofensat de o atitudine de marginalizare.

Scorpionii vor avea un moment în care se vor confrunta cu membrii familiei: părinți, frați, rude. Dacă sunteți tineri, este posibil ca în urma acestor confruntări să luați decizia de a vă muta singuri, să nu mai depindeți de nimeni.

Dacă însă voi sunteți părinți, veți trece printr-o perioadă mai grea, deoarece veți descoperi că cei mici sunt dependenți de ceva, o să preluați inițiativa și, cel mai probabil, veți acționa din umbră pentru a-i face să renunțe la acele vicii.

Relația sentimentală suferă de pe urma lipsei de timp, mai mereu sunteți pe drumuri, ideal al fi după 27 Iulie să vă faceți timp pentru un concediu.

Nu vă neglijați sănătatea, cei care sunt cu probleme ereditate sunt vizați de acest tranzit. O rudă poate suferi de pe urma bătrâneții, a lipsei unui medicament, poate chiar să plece de printre voi.

Vezi cum vor fi afectate toate zodiile de Eclipsa de Lună din 27 Iulie 2018:

Berbec – Eclipsa Totală de Lună 27 Iulie 2018
Taur – Eclipsa Totală de Lună 27 Iulie 2018
Gemeni – Eclipsa Totală de Lună 27 Iulie 2018
Rac – Eclipsa Totală de Lună 27 Iulie 2018
Leu – Eclipsa Totală de Lună 27 Iulie 2018
Fecioară – Eclipsa Totală de Lună 27 Iulie 2018
Balanță – Eclipsa Totală de Lună 27 Iulie 2018
Săgetător – Eclipsa Totală de Lună 27 Iulie 2018
Capricorn – Eclipsa Totală de Lună 27 Iulie 2018
Vărsător – Eclipsa Totală de Lună 27 Iulie 2018
Pești – Eclipsa Totală de Lună 27 Iulie 2018

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!