Ea este cea mai inteligentă zodie! E femeia pe care o apreciază oricine

30.IANUARIE.2019
Ea este cea mai inteligentă zodie! E femeia pe care o apreciază oricine

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Diana Eleonora ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Pentru femeile din zodia aceasta, inteligența este un dar nativ. Fiecare dintre noi avem calități și defecte predominante. Unii oameni sunt frumoși, alții

sociabili, alții altruiști și așa mai departe. Una dintre femeile din horoscop însă este cunoscută ca fiind cea mai inteligentă. Este persoana mereu dornică să învețe ceva nou, însetată de cunoaștere și poate găsi soluții la orice problemă. Comparativ cu celelalte zodii din zodiac, când are o situație de rezolvat, nu se ferește de ea, ci dă dovadă imediat de curaj, creativitate și originalitate.

Aceasta este femeia Capricorn, nativă ce impresionează ușor prin inteligența sa nativă. Este capabilă să creioneze adevărate strategii de succes, pe care puțini le-ar putea combate. Are un simț de observație extrem de bine dezvoltat, amplificat prin capacitatea de analiză concretă.

Loading...

Este foarte ambițioasă și, de cele mai multe ori, ajunge unde își propune. De altfel, este și lipsită de scrupule și nu o deranjează să calce pe cadavre pentru a-și îndeplini obiectivul.

Pune cariera pe primul loc, în detrimentul vieții personale. Muncește extrem de mult, nu se bazează pe favoruri sau pe noroc. Nu se mulțumește cu puțin, deoarece știe că merită mult de la viață. Cu greu ar putea să o mintă cineva, pentru că are un talent aparte în a simți când cineva nu este sincer. În plus, nu crede orice, mai întâi analizează atent fiecare informație pe care o primește.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop pentru muncă și bani Carpricorn: 2019 va fi un an de care nu vei uita ușor, tocmai

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.