Transport gratuit peste 170 lei

Divele zodiacului chinezesc: 3 femei care au bărbații la picioare

Divele zodiacului chinezesc: 3 femei care au bărbații la picioare

Trei zodii de femei irezistibile care s-au născut cu o stea în frunte, emana senzualitate prin toți porii. Este drept că frumusețea vine din interior și că

stă în ochii privitorului, însă potrivit astrologilor unele zodii au ceva special atunci cand vine vorba de senzualitate. Iată care sunt cele 3 zodii de femei care și-au cucerit numele de campioane ale seducției, pentru că au un rafinament feminin unic, ceea ce-i face pe bărbați să le cadă imediat în plasă. 3. Femeia Șobolan, corespunde în zodiacul european Săgătătorului.

În zodiacul chinezesc însă, aceasta este o zodie de apă, ceea ce o face să fie greu de învins în ceea ce privește senzualitatea debordantă. De la voce, până la mișcări și emoții, femeia Șobolan știe cum să-și folosească toate calitățile pentru a ajunge la inima oricărui bărbat.

Femeia Șobolan este familistă și calmă din fire, știe cum să-i facă pe bărbați să se simtă confortabil în prezența sa, făcând acele mici compromisuri care le atrage atenția acestora și îi motivează să devină mai buni.

Viziteaza magazinul online