Aplica

Divele zodiacului chinezesc: 3 femei care au bărbații la picioare

Divele zodiacului chinezesc: 3 femei care au bărbații la picioare

Trei zodii de femei irezistibile care s-au născut cu o stea în frunte, emana senzualitate prin toți porii. Este drept că frumusețea vine din interior și că

stă în ochii privitorului, însă potrivit astrologilor unele zodii au ceva special atunci cand vine vorba de senzualitate. Iată care sunt cele 3 zodii de femei care și-au cucerit numele de campioane ale seducției, pentru că au un rafinament feminin unic, ceea ce-i face pe bărbați să le cadă imediat în plasă. 3. Femeia Șobolan, corespunde în zodiacul european Săgătătorului.

În zodiacul chinezesc însă, aceasta este o zodie de apă, ceea ce o face să fie greu de învins în ceea ce privește senzualitatea debordantă. De la voce, până la mișcări și emoții, femeia Șobolan știe cum să-și folosească toate calitățile pentru a ajunge la inima oricărui bărbat.

Femeia Șobolan este familistă și calmă din fire, știe cum să-i facă pe bărbați să se simtă confortabil în prezența sa, făcând acele mici compromisuri care le atrage atenția acestora și îi motivează să devină mai buni.

Horoscop saptamanal
Horoscop saptamanal, horoscop cu previziuni complete ale situațiilor neașteptate ...
Horoscop saptamanal
Horoscop lunar
Horoscop lunar, previziuni astrologice complete pentru această lună ...
Horoscop lunar
Horoscop 2021
Horoscopul pentru anul 2021, informatii si previziuni complete despre zodii ...
Horoscop 2021

DE INTERES: Ce zodie sunt în zodiacul chinezesc?

2. Femeia Iepure este delicată, de regulă se simte atrasă de bărbații puternici, care arată bine. În zodiacul european corespunde zodiei Pești, iar în zodiacul chinezesc este o zodie de lemn, element care îi conferă rafinament și frumusețe.

Femeia Iepure pare virtuoasă, are o drăgălășenie care îi face pe bărbați să-și dorească să o protejeze, ceea ce se și întâmplă de cele mai multe ori.

1. Femeia Șarpe le întrece pe toate celelalte femei, de la frumusețea sa edenică, la felul său de a fi. Este cea care face orice pentru iubire, combină într-un mod perfect senzualitatea cu romantismul. Are un stil propriu de a se îmbrăca, ai spune că designul vestimentar a fost creat special pentru ea, preferă accesoriile scumpe, pe care bărbații se grăbesc să i le ofere, pentru a-și demonstra iubirea.

Femeia Șarpe corespunde zodiei Taur, iar în horoscopul chinezesc este o zodie de foc, element care o face să fie pasională, vitală și entuziastă, adică tot ce și-ar dori un bărbat de la o femeie.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!