Divele zodiacului chinezesc: 3 femei care au bărbații la picioare

18.DECEMBRIE.2018
Divele zodiacului chinezesc: 3 femei care au bărbații la picioare

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu ZODIACOOL Foto:askmen.com

Trei zodii de femei irezistibile care s-au născut cu o stea în frunte, emana senzualitate prin toți porii. Este drept că frumusețea vine din interior și că

stă în ochii privitorului, însă potrivit astrologilor unele zodii au ceva special atunci cand vine vorba de senzualitate. Iată care sunt cele 3 zodii de femei care și-au cucerit numele de campioane ale seducției, pentru că au un rafinament feminin unic, ceea ce-i face pe bărbați să le cadă imediat în plasă. 3. Femeia Șobolan, corespunde în zodiacul european Săgătătorului.

În zodiacul chinezesc însă, aceasta este o zodie de apă, ceea ce o face să fie greu de învins în ceea ce privește senzualitatea debordantă. De la voce, până la mișcări și emoții, femeia Șobolan știe cum să-și folosească toate calitățile pentru a ajunge la inima oricărui bărbat.

Loading...

Femeia Șobolan este familistă și calmă din fire, știe cum să-i facă pe bărbați să se simtă confortabil în prezența sa, făcând acele mici compromisuri care le atrage atenția acestora și îi motivează să devină mai buni.

DE INTERES: Ce zodie sunt în zodiacul chinezesc?

2. Femeia Iepure este delicată, de regulă se simte atrasă de bărbații puternici, care arată bine. În zodiacul european corespunde zodiei Pești, iar în zodiacul chinezesc este o zodie de lemn, element care îi conferă rafinament și frumusețe.

Femeia Iepure pare virtuoasă, are o drăgălășenie care îi face pe bărbați să-și dorească să o protejeze, ceea ce se și întâmplă de cele mai multe ori.

1. Femeia Șarpe le întrece pe toate celelalte femei, de la frumusețea sa edenică, la felul său de a fi. Este cea care face orice pentru iubire, combină într-un mod perfect senzualitatea cu romantismul. Are un stil propriu de a se îmbrăca, ai spune că designul vestimentar a fost creat special pentru ea, preferă accesoriile scumpe, pe care bărbații se grăbesc să i le ofere, pentru a-și demonstra iubirea.

Femeia Șarpe corespunde zodiei Taur, iar în horoscopul chinezesc este o zodie de foc, element care o face să fie pasională, vitală și entuziastă, adică tot ce și-ar dori un bărbat de la o femeie.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Zodia Gemeni în în dragoste, ce femei preferă bărbatul Gemeni și comportament femeia Gemeni
Horoscop sănătate Capricorn: Jupiter întreg anul 2019 veghează starea de sănătate, ceea ce nu
Horoscopul natal personal se întocmește ținând cont de contextul astral în momentul nașterii,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.