Transport gratuit peste 199 lei

Descoperă ce trăsături moștenești de la părinți în funcție de zodiile lor

Descoperă ce trăsături moștenești de la părinți în funcție de zodiile lor

Nu e un secret că personalitatea noastră este definită de trăsăturile native, alături de cele pe care le moștenim de la părinți. De asemenea, suntem

influențați în dezvoltarea noastră de ceea ce învățăm în copilărie. În familie învățăm să vorbim, să ne comportăm în societate, să ne exprimăm emoțiile.

Este definitoriu modelul pe care aceștia ni-l oferă. Iată ce trăsături am preluat de la părinți în funcție de zodia fiecăruia dintre ei:

Părintele Berbec ne transmite curajul de a lupta pentru ceea ce ne dorim, de a fi ambițioși, spontani și sinceri.

Părintele Taur ne determină să ne dorim o familie unită, cu principii solide, să ne bucurăm de confort și să fim perseverenți.

Părinții Gemeni ne învață să fim comunicativi, sociabili, să ne păstrăm o doză de inocență copilăroasă și să fim isteți.

Dacă ai un părinte Rac, atunci știi să pui întotdeauna familia pe primul loc, ești sensibil și pasionat de gastronomie.

Părintele Leu ne face să fim luptători curajoși, datorită încrederii în forțele proprii, să fim orgolioși, să știm cât de mult valorăm și să fim mereu în centrul atenției.

Un părinte Fecioară ne învață să fim organizați, responsabili, perfecționiști și să punem accentul pe carieră.

Părintele Balanță ne determină să ne ghidăm viața după dreptate, diplomație, valori morale, dar și să fim maleabili și stilați.

De la un părinte Scorpion învățăm să fim atenți la detalii, să fim exigenți cu propria persoană, dar și posesivi.

Părintele Săgetător ne transmite dorința de aventură, de a ne avânta în necunoscut, capacitatea de a ne descurca în orice situație și de a fi optimiști.

Părintele Capricorn ne determină să fim responsabili în tot ceea ce facem, riguroși în orice acțiune și să iubim natura.

Un părinte Vărsător ne insuflă dorința de independență, capacitatea de a ne descurca singuri, de a fi îndrăzneți și originali.

Părintele Pești ne învață să fim buni la suflet, să îi ajutăm pe cei în nevoie, să fim creativi și toleranți cu cei din jur.

Viziteaza magazinul online