Demisii și depresii pentru nativii FECIOARĂ pe fondul lui Mercur retrograd

17.IULIE.2018
Demisii și depresii pentru nativii FECIOARĂ pe fondul lui Mercur retrograd

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Delia Elena ZODIACOOL Foto:famifi.com

Probleme pentru nativii Fecioară vor fi pe plan sentimental, psihic și profesional, posibile abuzuri de ordin amoros. Nativii Fecioară sunt guvernați de planeta

Mercur, astfel, din această mișcare de retrogradare aceștia se vor simți extrem de obosiți, folosiți de alții, posibil să apară conflicte în jurul vostru, tot ceea ați spus până acum se poate întoarce împotriva voastră.

La voi cu probleme vor fi domeniile: sentimental, carieră și psihic. Prin urmare, stresul de la locul de muncă, faptul că vă asumați responsabilitatea asupra multor probleme încep să se resimtă, veți constata că nu mai petreceți timp alături de copii și partener, de aceea o să încercați să puneți lucrurile la punct, evident pe un fond de stres general, șefii se vor enerva, poate chiar vor considera că doriți să plecați, aceștia pot să vă impună alte condiții mai vitrege.

Loading...

Multe Fecioare chiar vor pleca de la locul de muncă, indiferent de ce spune partenerul, dacă se creează probleme financiare. Plus că pot în perioada 26 Iulie-19 August să apară și abuzuri de ordin amoros avansuri din partea unui superior.

După foarte mult timp Fecioarele vor simți că a venit vremea să facă ceva, să rupă tăcerea, posibil să meargă la poliție dacă sunt abuzate ele sau copiii lor de către partener sau rude.

Pe partea psihică este lesne de înțeles că pe astfel de momente de tranziție nu este ușor să reziști, pot apărea momente de depresie, suferință, tristețe, dependențe, însă încercați să realizați că totul a venit în timp, a fost îngăduit chiar de voi să se ajungă aici.

Cei mai bine aspectați sunt cei care activează pe domenii de spiritualitate, aceștia pot avea parte de momente de revelație.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Steaua zburătoare 4 aduce energia iubirii și a creativității pe care în anul 2020 o
Horoscop Fecioară, evenimente importante în 2020 pentru nativii din zodia Fecioară!
Steaua 5 are energia cea mai negativă dintre toate stelele nefaste. Dezechilibrele pe care le

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.