Demisii și depresii pentru nativii FECIOARĂ pe fondul lui Mercur retrograd

Demisii și depresii pentru nativii FECIOARĂ pe fondul lui Mercur retrograd

Probleme pentru nativii Fecioară vor fi pe plan sentimental, psihic și profesional, posibile abuzuri de ordin amoros. Nativii Fecioară sunt guvernați de planeta

Mercur, astfel, din această mișcare de retrogradare aceștia se vor simți extrem de obosiți, folosiți de alții, posibil să apară conflicte în jurul vostru, tot ceea ați spus până acum se poate întoarce împotriva voastră.

La voi cu probleme vor fi domeniile: sentimental, carieră și psihic. Prin urmare, stresul de la locul de muncă, faptul că vă asumați responsabilitatea asupra multor probleme încep să se resimtă, veți constata că nu mai petreceți timp alături de copii și partener, de aceea o să încercați să puneți lucrurile la punct, evident pe un fond de stres general, șefii se vor enerva, poate chiar vor considera că doriți să plecați, aceștia pot să vă impună alte condiții mai vitrege.

Multe Fecioare chiar vor pleca de la locul de muncă, indiferent de ce spune partenerul, dacă se creează probleme financiare. Plus că pot în perioada 26 Iulie-19 August să apară și abuzuri de ordin amoros avansuri din partea unui superior.

1588
3.00
SHARE

După foarte mult timp Fecioarele vor simți că a venit vremea să facă ceva, să rupă tăcerea, posibil să meargă la poliție dacă sunt abuzate ele sau copiii lor de către partener sau rude.

Pe partea psihică este lesne de înțeles că pe astfel de momente de tranziție nu este ușor să reziști, pot apărea momente de depresie, suferință, tristețe, dependențe, însă încercați să realizați că totul a venit în timp, a fost îngăduit chiar de voi să se ajungă aici.

Cei mai bine aspectați sunt cei care activează pe domenii de spiritualitate, aceștia pot avea parte de momente de revelație.

Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2021 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.
Produse in magazin

Cauta dupa cuvantul cheie dorit

Produsul a fost adăugat in cos.
Vezi cos produse!