Cum să alegi mărțisorul potrivit, în funcție de zodie, pentru 1 martie 2018

20.FEBRUARIE.2018
Cum să alegi mărțisorul potrivit, în funcție de zodie, pentru 1 martie 2018

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Luiza Teodorescu Zodiacool Foto:in.bookmyfunction.com

Ce mărțișor să dăruim de 1 martie 2018 pentru a-i surprinde în mod plăcut pe cei dragi. Mărțișorul este un obiect-bijuterie prins cu șnur roșu-alb,

care simbolizează începutul primăverii.

Alegerea mărțișorului potrivit poate fi o provocare, dar câteva indicii pe zodii te pot ajuta să mergi la sigur.

Berbec
Se va bucura să primească un mărțișor din metal (coroană regală, mașinuță) decorat cu cristale strălucitoare și un buchet de ghiocei proaspeți.

Taur
Mărțișorul de tip broșă cu inimioare, lebede, turturele, împreună cu un buchet de viorele îi vor topi inima.

Gemeni
Ascundeți mărțișorul de tip pandantiv din cristal într-un buchet cu zambile de culoare albă, pentru a-i ura o primăvară frumoasă.

Rac
În acest an și-ar dori un mărțișor sofisticat, care să sugereze o vacanță, cum ar fi o sticluță cu nisip colorat și scoici, o broșă cu un vaporaș.

Leu
Va afișa un zâmbet larg la vederea unui mărțișor placat cu aur, care să denote luxul, extravaganța, pe care să-l poată purta și cu alte ocazii.

Fecioară
Tot ce își dorește este un mărțisor unicat de tip vază, cu flori, sau copăcel cu cristale, pe care să-l poarte mai apoi ca pandantiv.

Balanță
Coșarul norocos, pisicuțele și iepurașii îi vor face ziua frumoasă, împreună cu un buchet cu ghiocei sau zambile, de culoare albă.

Scorpion
Un mărțișor tradițional, cu o potcoavă norocoasă, sau unul cu tentă amoroasă va fi foarte apreciat la început de primăvară.

Săgetător
Mărțisorul potrivit va fi unul de culoare albastră sau neagră, reprezentări cu cai, elefanți și orhideele de culoare albastră.

Capricorn
Clasicul trifoi cu patru foi îi va spori buna dispoziție de 1 martie, mai ales dacă va fi însoțit de un buchet de frezii de culoare roz, violet, albă.

Vărsător
Buburuzele, ghioceii sau mărțisoarele cu mesaje haioase, alături de un buchet cu lalele de culoare albă vor fi mai mult decât apreciate de acest nativ.

Pești
O brățară cu șnur roșu-alb este tot ce are nevoie pentru a-i reînnoi speranța într-o primăvară reușită.

loading...
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.