Cu cine te potrivești în pat? Femeia Rac și bărbații zodii de Aer

03.IUNIE.2020
Cu cine te potrivești în pat? Femeia Rac și bărbații zodii de Aer

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea Zodiacool Foto:unsplash.com

Femeia Rac poate descoperi extazul amoros alături de bărbatul Gemeni, Balanță sau Vărsător, dacă reușește să treacă peste pasiunea lui analitică.

Bărbatul Gemeni are tendința de a aduce vorbitul în timpul partidelor, ceea ce ar putea să fie deranjant pentru femeia Rac, aceasta preferând să își țină propriile gândurile pentru ea însăși, mai ales în timpul amorului. O altă dificultate pentru ea ar putea fi firea lui schimbătoare, la care se poate adapta cu multă dificultate.

Ea simte nevoia să aibă timp să se pregătească, iar dacă rolul se schimbă brusc, devine nesigură. Este cu atât mai greu cu cât ea însăși se luptă să-și țină în frâu propriile ei stări schimbătoare.

Viziunea bărbatului Balanță este perfect compatibilă cu nevoile ei romantice. Fiind un idealist incurabil, are grijă mereu ca fiecare partidă să fie mai bună decât cea precedentă. În același timp, însă și ea trebuie să facă toate eforturile în acest sens, pentru a putea continua relația în armonie.

Dorințele ei pot fi extrem de profunde, dar doar dacă el o poate purta pe tărâmul plăcerii fizice și emoționale. Fac des schimb de roluri în pat, fiecăruia venindu-i momentul să domine, dar și să se lase dominat.

Relația cu bărbatul Vărsător are nevoie de mai multă onestitate decât oricare alta, pentru că cei doi au nevoi fundamentale diferite – ea intimitate, iar el detașare. În primă fază el poate să o ajute să se simtă liberă să experimenteze amorul alături de el.

Totuși, după ce nu mai are mistere de descoperit în patul femeii Rac și simte că nu mai are nimic de oferit, nativul Vărsător realizează că îi este greu să îi satisfacă nevoile emoționale.
Dacă pe de o parte îi oferă aripi să zboare în lumea amorului, pe de alta nu îi poate oferi prea multe sentimental.

CONTINUĂ SĂ CITEȘTI
Rețele Sociale
Mod de plată
Abonează-te la newsletter pentru noutăți
© Copyright 2016 - 2020 Zodiacool SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.