Cum să recapeți încrederea în tine? Crește stima de sine cu ajutorul astrelor

16.SEPTEMBRIE.2018
Cum să recapeți încrederea în tine? Crește stima de sine cu ajutorul astrelor

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL

Stima de sine joacă un rol foarte important în viața fiecăruia. Sfaturi și recomandări pentru o stimă de sine ridicată . O bună stimă de sine este vitală

în dezvoltarea fiecăruia dintre noi. Este acea încredere în sine care ne permite să ne atingem obiectivele, să fim naturali! Creșterea stimei de sine începe din fragedă copilărie, îndrumați de părinți, continuă în adolescență și la maturitate, motivatori fiindu-ne noi înșine și nu se termină niciodată.

Întotdeauna este ceva de învățat, de corectat și de dezvoltat. Unele răni însă ne pot urmări toată viața și ne pot împiedica să fim fericiți. Primul pas este să descoperim care sunt rănile ce ne țin în loc, apoi să le recunoaștem ca parte din ceea ce suntem și în final să le acceptăm și să te tratăm. Așa învățăm să ne iubim pe noi înșine, să ne respectăm.

Loading...

Cum învățăm să ne iubim? Iată secretele pentru fiecare semn.

Berbec
Adesea ești prea dur cu tine! Fii mai îngăduitor cu tine. Dă-ți voie să te oprești din lupta pentru atingerea obiectivelor și bucură-te de drumul spre țel.

Taur
În mod greșit crezi că a cere ajutor este un semn de slăbiciune! Acceptă fără rușine sprijinul celor dragi.

Gemeni
Gândurile te pot autodistruge! Adesea ai tendința de a te rușina și pedepsi pentru că nu ai respectat ceva ce ai spus. Consumă cel puțin o energie la fel de mare pentru lucrurile bune pe care le faci.

Rac
Ești dependent de evenimentele din exterior!Nu mai aștepta să fie soare, să vezi ceva frumos, să slăbești sau orice altceva pentru a te simți bine și a te iubi.

Leu
Oglinda poate deveni cel mai bun prieten al tău dacă înveți cum să o folosești. Concentrează-te asupra respectului și admirației pe care o simți pentru tine. Fă abstracție de opiniile celor din jur!

Fecioară
Ești foarte critic la adresa ta! Nu te mai învinovăți pentru orice și învață să te accepți așa cum ești fizic. Ia o pauză măcar uneori de la a te autodepăși.

Balanță
Ai tendința de a-ți imagina cel mai rău scenariu. Amintește-ți că și din evenimentele negative poți învăța ceva și găsește-ți curajul să treci la acțiune, chiar dacă e posibil să se întâmple ceva rău.

Scorpion
Acorzi o importanță prea mare trecutului și evenimentelor triste din copilărie. Învață să te ierți și amintește-ți de numeroase momente frumoase pe care le-ai trăit!

Săgetător
Eșecurile sau deciziile greșite te marchează enorm. Renunță la rușine și înțelege că o luptă pierdută nu înseamnă un război pierdut, ci experiență câștigată!

Capricorn
Ești uneori prea auster! Distrează-te în fiecare zi! Starea ta de spirit va atrage clipe memorabile alături de cei dragi. Râsul este cel mai bun medicament pentru tine!

Vărsător
Fii blând cu tine, nu trebuie să te admire toată lumea! Învață să te simți mândru de ceea ce faci și de succesele tale, chiar și de cele mai mici. Totul se referă la atitudinea ta!

Pești
Eviți să ai grijă de corpul tău și ai tendința de a te autopedepsi. Răsfăță-te măcar din când în când! Învață să te accepți și să-ți apreciezi corpul așa cum este.

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Horoscop 2019 SĂNĂTATE: Jupiter, marele benefic, este plasat în casa sănătății pe durata lui
Compatibilitate între două semne zodiacale europene. Gradul de compatibilitate și trăsăturile
Horoscopul natal personal se întocmește ținând cont de contextul astral în momentul nașterii,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.