Complexele nebănuite ale nativelor din zodii de Apă

26.MAI.2019
Complexele nebănuite ale nativelor din zodii de Apă

Categorie: Horoscop. Zodii Autor: Andreea Inea ZODIACOOL Foto:unsplash.com

Cine spune că nu ar schimba nimic la propria persoană, se minte singur de cele mai multe ori! Iată care sunt complexele femeilor Rac, Scorpion sau Pești.

Femeile Rac sunt cunoscute datorită sensibilității și emotivității caracteristice. Astfel, este foarte ușor ca cineva să le rănească, deși nu intenționează asta.

Chiar și o simplă observație sau o critică nevinovată poate să le strice ziua. La fel de simplu este să cadă în depresie și din cauza autocriticii. Nu o fac foarte des, dar de cele mai multe ori este pentru că au impresia că s-ar fi îngrășat prea tare.

Este drept că femeile Rac sunt conștiente de nenumăratele calități fizice, ca să nu mai spunem de cele sociale, nu reușesc să se desprindă de obsesia pentru greutate.

Loading...

Femeia Scorpion este extrem de încrezătoare în ea însăși, mai ales în comparație cu celelalte native ale zodiilor de Apă. Dar, și ea, ca orice alt om normal, are complexe în legătură cu propria persoană!

Trece extrem de simplu peste orice grijă extremă legată de aspectul fizic ori de performanțele în dormitor, însă nu se poate spune același lucru despre competențele profesionale. Are obiceiul de a-și stabili țeluri extrem de înalte și nu poate accepta pentru nimic în lume un eșec.

Femeia Pești este aproximativ la fel de sentimentală și sensibilă ca cea Rac. Nu se stresează în niciun fel în legătură cu fizicul său. Marele ei complex este legat de sfera socială, temându-se că nu va fi pe placul celor din jur. Are obiceiul de a renunța la propria persoană, din dorința extremă de a fi acceptată în diverse grupuri.

Cu toții știm că zodiile de Apă sunt cele mai emotive, romantice și sentimentale din zodiac și tocmai asta le face atât de speciale, de neînlocuit în viața oricui!

loading...

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Previziuni 2019 sănătate pentru nativii din zodia Maimuță: Maimuțele sunt de obicei pline de
Sectorul care corespunde pe busolă zodiilor Câine și Mistreț este Nord-Vestul. Nativii din
Previziuni anul 2019 pentru nativii din zodia Cal: ani: 1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002,

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.