Cele mai răzbunătoare zodii: păzește-ți spatele!

07.IULIE.2018
Horoscop. Zodii AUTOR: Andreea Inea FOTO: softskillsforhardjobs.com
Răzbunarea este ca o farfurie cu mâncare rece scoasă direct din congelator, este un fapt, nu ceva trecător . Nu toți suntem răzbunători din fire, dar există

nativi care se răzbună, iar acest act este posibil să le dea cel mai satisfăcător sentiment din lume. Asta nu înseamnă că trebuie să-i evităm, ci doar să fim pregătiți să-i abordăm într-o manieră diplomatică, pentru a îmbunătăți comunicarea cu ei și a nu-i supăra.

Scorpion

Nativii din acest semn zodiacal se răzbună cu sânge rece, însă în mod paradoxal, intenția lor nu este să ne facă să suferim, ci să ne corecteze anumite greșeli. Cu toate acestea, energia negativă pe care Scorpionii o emit ne-ar putea face ca la un moment dat să vrem să ne schimbăm numărul de telefon, să ne luăm gardă de corp sau să părăsim orașul.

Loading...

Pești

Un semn se apă, Peștii au o minte mai adâncă decât oceanul, sunt capricioși, niciodată nu știi cu ce toane se scoală de dimineață. Se supără din orice fleac, de aceea în relația cu aceștia trebuie să ne purtăm cu mănușile cele mai fine. Stilul lor de a se răzbuna este dureros, pur și simplu dacă îi supărăm nu ne mai bagă în seamă, iar indiferența lor este mai tăioasă decât sabia unui samurai.

DE INTERES: Nu trebuie să citești în stele ca să știi cum te văd ceilalți

Taur

Acești nativi par un munte de răbdare și de calm, însă nimeni nu ar vrea să-i vadă supărați, moment în care au o energie colosală, ca cea a unei prăbușiri de bolovani. Reproșurile Taurilor lovesc cu putere, ajung până în adâncul sufletului celor care le-au greșit cu ceva, unde fac răni adânci ce se vindecă foarte greu.

Dacă tortura Scorpionilor și a Peștilor este mai mult de natură psihică, Taurul este cel care trece la fapte, se va asigura că cel care l-a supărat își pierde reputația, banii, prietenii...totul. Încăpățânat fiind din fire, acesta nu va ierta pe nimeni, nici în ruptul capului.

Fecioară

Se pare că o altă zodie de pământ își face loc în topul răzbunării, Fecioara împrumută câte ceva și de la Taur, și de la Scorpion. Nimeni nu ar vrea să fie în preajma ei când este furioasă, are un fel anume de a emite energia negativă de ură. Fecioara are un soi de agresivitate pasivă, comentează și iar comentează, figurativ vorbind este cea care scoate ochii pentru orice ajutor pe care l-a oferit în trecut. Unii nativi din Fecioară și din Taur ajung până la violență fizică, crezând că așa își vor face dreptate.

loading...
EVALUEAZĂ ARTICOLUL:

Ai evaluat deja articolul
4,43  7
VOTURI
8000
4.43
SHARE

O zi reușită se organizează după horoscop!

Alege să cunoști predispoziții, să afli cum poți avea o stare pozitivă și să-ți satisfaci curiozitățile despre lumea în care trăim.

Loading...
Ingrediente esențiale date în avanpremieră

Din cele interesate care nu seamănă cu nimic din ce-a fost, din ce este și din ce va fi. Azvârlim provocări în spațiu public și niscaiva specialități ca să iasă ceva legat, unitar, comestibil și apreciabil.

Sagetatorul în pat. Femeia Sagetator în pat și barbatul Sagetator în dragoste
Femeia Săgetător este poate cea mai controversată din Zodiac în ceea ce privește modul de a
Compatibilități zodii în pat GEMENI. Horoscop erotic Gemeni
La Gemeni motivul principal nu este nevoia de amor, ci curiozitatea, modul în care îi tratezi, ei
Horoscop 2019 zodia SCORPION pe partea de SĂNĂTATE și vitalitate
Horoscop SCORPION SĂNĂTATE: Acest capitol va fi activ până în Martie 2019, Uranus va fi plasat

MAI JOS, GĂSEȘTI ARTICOLE PE ACELAȘI SUBIECT

Toate-s la subiect

Subiecte fierbinți și mii de producții validate de cititori, nu de critici. Ăia critică, de asta iau lovele, nu ca să aplaude!

Horoscoape, numere și alte capricii

Informații calde calde, savuroase și tot felul de curiozități din toate domeniile, numai bune de folosit zilnic în propriul beneficiu.

Cele populare, din gură-n gură

Nu vă gândiți, vă rog, la necreștinești! Sperăm să nu ni le subtilizeze careva, că-s de-a casei și cititorii le tot bagă în fața ochilor.

Descoperiri simple și de efect

Trecute prin filtrul minții și prin condeiul străluciților prelucrători sunt băgate ca să ia fața. Cum vă place? Nouă, ne plac!

Ultraspecializate de calibru

Unii, mulți, foarte mulți, majoritatea, dintre dumneavoastră, stimați cititori, ați rămas uluiți de o chestie din aceste isprăvi. Și-s fără improvizații!

MAGAZIN ONLINE
Mai multe constatări, luate la un loc

Din păcate, din fericire, toate-s ale noastre. Chestia e că merg și pe la alte case, dar nu ne supărăm dacă ne citează.

UNIC ÎN ROMÂNIA

Astrologie ZODIACOOL

Cu certitudine este primul horoscop online personalizat pe ore din România

Calcule ZODIACOOL

Numerologie și primul calculator de date favorabile ZeRiXue

Feng Shui ZODIACOOL

Primul calculator Feng Shui online din România pentru dragoste, sănătate și bani.

Noutăți pe ZODIACOOL: Horoscop cu previziuni astrologice pentru dragoste și bani.

Vezi care sunt predispozițiile și fii la curent cu influența pe care o au planetele asupra vieții și asupra evenimentelor din viață. Horoscop anual cu previziuni pe dragoste și relații, carieră și bani, sănătate.

Horoscop azi pe zodii
DE INTERES
CONTINUĂ SĂ CITEȘTI

Rețele Sociale

Mod de plată

Abonează-te la newsletter pentru noutăți

© Copyright 2016 - 2019 ZODIACOOL SRL - Toate drepturile rezervate. Termeni.