Transport gratuit peste 199 lei

Cele mai răzbunătoare zodii: păzește-ți spatele!

Cele mai răzbunătoare zodii: păzește-ți spatele!

Răzbunarea este ca o farfurie cu mâncare rece scoasă direct din congelator, este un fapt, nu ceva trecător . Nu toți suntem răzbunători din fire, dar există

nativi care se răzbună, iar acest act este posibil să le dea cel mai satisfăcător sentiment din lume. Asta nu înseamnă că trebuie să-i evităm, ci doar să fim pregătiți să-i abordăm într-o manieră diplomatică, pentru a îmbunătăți comunicarea cu ei și a nu-i supăra.

Scorpion

Nativii din acest semn zodiacal se răzbună cu sânge rece, însă în mod paradoxal, intenția lor nu este să ne facă să suferim, ci să ne corecteze anumite greșeli. Cu toate acestea, energia negativă pe care Scorpionii o emit ne-ar putea face ca la un moment dat să vrem să ne schimbăm numărul de telefon, să ne luăm gardă de corp sau să părăsim orașul.

Pești

Un semn se apă, Peștii au o minte mai adâncă decât oceanul, sunt capricioși, niciodată nu știi cu ce toane se scoală de dimineață. Se supără din orice fleac, de aceea în relația cu aceștia trebuie să ne purtăm cu mănușile cele mai fine. Stilul lor de a se răzbuna este dureros, pur și simplu dacă îi supărăm nu ne mai bagă în seamă, iar indiferența lor este mai tăioasă decât sabia unui samurai.

DE INTERES: Nu trebuie să citești în stele ca să știi cum te văd ceilalți

Taur

Acești nativi par un munte de răbdare și de calm, însă nimeni nu ar vrea să-i vadă supărați, moment în care au o energie colosală, ca cea a unei prăbușiri de bolovani. Reproșurile Taurilor lovesc cu putere, ajung până în adâncul sufletului celor care le-au greșit cu ceva, unde fac răni adânci ce se vindecă foarte greu.

Dacă tortura Scorpionilor și a Peștilor este mai mult de natură psihică, Taurul este cel care trece la fapte, se va asigura că cel care l-a supărat își pierde reputația, banii, prietenii...totul. Încăpățânat fiind din fire, acesta nu va ierta pe nimeni, nici în ruptul capului.

Fecioară

Se pare că o altă zodie de pământ își face loc în topul răzbunării, Fecioara împrumută câte ceva și de la Taur, și de la Scorpion. Nimeni nu ar vrea să fie în preajma ei când este furioasă, are un fel anume de a emite energia negativă de ură. Fecioara are un soi de agresivitate pasivă, comentează și iar comentează, figurativ vorbind este cea care scoate ochii pentru orice ajutor pe care l-a oferit în trecut. Unii nativi din Fecioară și din Taur ajung până la violență fizică, crezând că așa își vor face dreptate.

Viziteaza magazinul online